رقیب اسپانیایی آبدوغ خیار كه تركیبی جالب از سالاد شیرازی و سوپ سرد است. روش تهیه آن بسیار ساده و بهعنوان یك وعده بهاری و تابستانی لذتبخش خواهد بود.
مواد لازم برای 4 نفر:
گوجهفرنگی متوسط: 4 عدد
خیار متوسط: 3 عدد
پیاز كوچك: یك عدد
فلفل دلمه سبز: نصف یك عدد
لیموترش ریز: 2 عدد
پودر نان خشك: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
1 - بنا به سلیقه خود گوجهفرنگی، خیار، پیاز و فلفل دلمه را ریز كرده یا در غذاساز پوره كنید.
2 - دو پیمانه آب را همراه آبلیموترش، پودر نان خشك و روغن زیتون اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
3 - سوپ را حداقل یك ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس سرو كنید.
نکات:
1 - برای تهیه پودر نان خشك، نان یا مغز نان بیات را خشك كرده و خرد كنید.
2 - از نعناع ساطوری در سوپ استفاده كنید.
3 - بهجای آب میتوانید از آب گوجهفرنگی استفاده كنید.