روش تهیه گازپاچو؛ آب‌دوغ خیار اسپانیایی!


رقیب اسپانیایی آب‌دوغ خیار كه تركیبی جالب از سالاد شیرازی و سوپ سرد است. روش تهیه آن بسیار ساده و به‌عنوان یك وعده بهاری و تابستانی لذت‌بخش خواهد بود.

مواد لازم برای 4 نفر:

      گوجه‌فرنگی متوسط: 4 عدد
      خیار متوسط: 3 عدد
      پیاز كوچك: یك  عدد
      فلفل دلمه سبز: نصف یك عدد
      لیموترش ریز: 2 عدد
     پودر نان خشك: 2 قاشق غذاخوری
      روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
      نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم


روش تهیه:

1 - بنا به سلیقه خود گوجه‌فرنگی، خیار،‌ پیاز و فلفل دلمه را ریز كرده یا در غذاساز پوره كنید.

2 - دو پیمانه آب را همراه آب‌لیموترش، پودر نان خشك و روغن زیتون اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

3 - سوپ را حداقل یك ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس سرو كنید.

 

نکات:

1 - برای تهیه پودر نان خشك، نان یا مغز نان بیات را خشك كرده و خرد كنید.

2 - از نعناع ساطوری در سوپ استفاده كنید.

3 - به‌جای آب می‌توانید از آب گوجه‌فرنگی استفاده كنید.

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۶ فروردين
کدخبر:3634منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و ششم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3634.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر