در 3 ماهه اول بارداری گلپر نخورید!


گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درمان بیماری‌های گوارشی به‌خصوص نفخ محسوب می‌شود.

به گزارش لقمه، گلپر، هضم‌کننده غذا و تقویت‌کننده معده است. برای بهره?بردن از خواص ضدنفخ گلپر، بهتر است یك گرم از پودر دانه‌های این گیاه را همراه رازیانه بعد از غذا و با آخرین لقمه به اندازه نصف قاشق غذاخوری بخورید.

از آنجا که گلپر طبیعت گرم و خشکی دارد، افراد گرم مزاج باید دانه‌های این گیاه را یک شب در سرکه بخوابانند و بعد از 24 ساعت و خشک شدن دانه‌ها، آن را در روز، پودر و استفاده کنند.

غیر از خواص درمانی از دیگر کاربردهای گلپر در طب سنتی، تلطیف گوشت‌ها به‌خصوص گوشت آبزیان و ماهی است و توصیه می‌شود به عنوان ادویه در پخت ماهی از گلپر استفاده کنید.

اما مصرف بیش از 2 گرم گلپر در روز در دوران بارداری به‌خصوص 3 ماهه اول جایز نیست زیرا باعث سقط جنین می‌شود. گاهی مصرف گلپر در افراد گرم مزاج باعث سردرد می‌شود، در این صورت می‌توانند گلاب بو کنند تا سردردشان رفع شود.

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۶ فروردين
کدخبر:3637منبع:سلامتتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و ششم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3637.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر