در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و درست جویدن آن اشاره شده است.آرام خوردن غذا باعث می شود تا هضم غذا از دهان آغاز شود.
به گزارش لقمه، غذا خوردن در محیط آرام باعث می شود که فرد از طعم آن لذت بیشتری ببرد و به تبع آن دستگاه گوارش نیز فرصت کافی برای پذیرش غذا برای هضم و جذب را داشته باشد. از آن جا که بخشی از مرحله هضم غذا، هضم مکانیکی آن است جویدن کامل غذا باعث می شود غذا به تکه های کوچکی خرد شود و آنزیم های گوارشی بر روی آن اثر بهتری بگذارد و هضم و جذب آن آسان تر انجام شود.
هرچه شما غذا را بیشتر بجوید، طعم و بوی آن را بهتر احساس می کنید و در ادامه جویدن باعث فعال شدن گیرنده های انتقال دهنده پیام در مرحله هضم می شود.