روش تهیه رول بادمجان


رول بادمجان، غذایی لذیذ و خوشمزه است که به روش زیر تهیه می شود.

مواد لازم:

بادمجان ورقه شده بلند: به میزان دلخواه
اسفناج: 50گرم
زیتون سیاه خرد:‌100گرم
پنیر فتا:‌ 100گرم
پیاز داغ: 3 قاشق سوپ خوری
نمک، ‌پاپریکا،‌ پودر سیر: به میزان لازم
کاپاریس: 3 قاشق سوپ‌خوری
جعفری خرد شده: یک قاشق سوپ خوری

مواد سس:

آب گوشت:‌ یک پیمانه
رب:‌2 قاشق سوپ خوری
پیاز داغ:‌ یک قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه‌ای رنده شده: 2 قاشق سوپ خوری
سیر سرخ شده: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
نمک، ‌فلفل و ادویه‌های دلخواه



روش تهیه:


در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.


روش تهیه مواد میانی رول:

1 - پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس (خاویار دریایی که در ارومیه کشت می شود و از فروشگاه های مواد غذایی قابل تهیه است.) و جعفری مخلوط نمایید.

2 - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.

3 - با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.

4 - سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.

5 - ادویه‌های دلخواه را زده و 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

6 - سپس سس را روی رول‌ها داده و در فر 180 درجه برای مدت 10 دقیقه قرار دهید تا رول‌ها مزه‌دار شوند.

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ فروردين
کدخبر:3652منبع:آشپزی ایده آلتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و هشتم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3652.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر