روش تهیه ماکارونی رنگین کمانی


اگر فکر می کنید ماکارونی معمولی، غذای محبوب شماست، صبر کنید تا نحوه درست کردن ماکارونی رنگین کمان را برایتان شرح دهیم.

به گزارش لقمه، ماکارونی های رنگی در بازار موجود است، ولی در اینجا قرار است خودمان رنگ ماکارونی های معمولی را به دلخواهمان تغییر دهیم.


اول باید ماکارونی ها را مطابق دستورالعمل روی بسته ماکارونی، داخل آب بجوشایند تا نرم شوند.


در حالی که ماکارونی ها در حال پختن داخل آب هستند، مواد رنگی را آماده کنید. از هر رنگی که دوست دارید استفاده کنید، ولی اینجا ما از رنگ های قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی و بنفش استفاده کردیم. حدود 20 قطره از هر رنگ غذا را با 2 قاشق غذاخوری آب داخل هر کیسه زیپ دار بریزید.

وقتی ماکارونی را حرارت دادید، آب آن را بگیرید و فوراً آب سرد روی آنها بریزید تا روند پخت متوقف شود.

ماکارونی را تقسیم کنید و هر بخش را داخل کیسه های رنگی بریزید. زیپ آنها را ببندید و هر کیسه را خوب تکان دهید تا رنگ غذا کاملاً به خورد ماکارونی برود. حداقل یک دقیقه برای هر کیسه وقت بگذارید.


سپس کیسه ها را یکی یکی باز کنید و داخل سبد بریزید و دوباره با آب سرد آبکشی کنید تا رنگ های اضافی شسته شود و آنها را داخل قابلمه بریزید. ماکارونی را خوب هم بزنید.


سس دلخواهتان را به ماکارونی اضافه کنید و اگر دوست داشتید پنیر پارمزان هم اضافه کنید.



نحوه درست کردن چیپس های پارمسان


چیپس پارمسان با این ماکارونی خیلی خوشمزه می شود و شکل آن هم مثل ابری روی این رنگین کمان است.


فر را روی درجه 350 بگذارید. روی سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید و برای هر ابر پارمسانی، 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان به شکل دایره بریزید. بهتر است از قالب گرد استفاده کنید.

بعد حدود 4 تا 5 دقیقه آنها را داخل فر حرارت دهید تا پنیرها آب شوند و لبه های آنها طلایی شود. سینی را بعد از 5 دقیقه از فر درآورید و کاغذ روغنی را در جایی بگذارید بمانند تا سرد شود و آماده سرو کردن شود. بهتر است پنیرها را قبل از ماکارونی آماده کنید.


ماکارونی رنگین کمان و ابرهای پارمسان شما آماده اند!



منبع: quick-dish

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۲ ارديبهشت
کدخبر:3689منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ دوم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3689.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر