نمونه یک برنامه غذایی سالم
در یک برنامه غذایی سالم، اصل بر رعایت تنوع، تعادل و تناسب است و هر فردی که دغدغه تغذیه سالم دارد، باید به این سه اصل اساسی تغذیه توجه كند.
صبحانه ساعت 7:30 تا 8:30
نان سبوسدار 4 برش (هر برش به اندازه یك كف دست) (320 كیلوكالری)
شیر 1 لیوان (55 كیلوكالری)
پنیر كمچرب 45 گرم (55 كیلوكالری) یاتخم مرغ آبپز 1 عدد (100 كیلوكالری) یا عدسی 1 لیوان (200 كیلوكالری)
گردو 2 عدد (45 كیلوكالری) یا خیار و گوجهفرنگی خرد شده 1 لیوان (25 كیلوكالری) یا كره 1 قاشق مرباخوری (45 كیلوكالری)
میانوعده ساعت 10
سیب با پوست 1 عدد (60 كیلوكالری)
هویج خرد شده 1 لیوان (25 كیلوكالری)
انجیر خشك 2 عدد (30 كیلوكالری)
كنجد 1 قاشق غذاخوری (45 كیلوكالری)
میانوعده ساعت 16
پرتقال 1 عدد (60 كیلوكالری) یا نصف یك گریپ فروت (60 كیلوكالری)
نارنگی 2 عدد (60 كیلوكالری یا یك كیوی (60 كیلوكالری)
بادام 6 عدد (45 كیلوكالری)
فندق 7 عدد (45 كیلوكالری)
شام 19:30 تا 20:30
نان سبوسدار 3 برش (240 كیلوكالری)
كتلت 3 عدد (150 كیلوكالری) یا1 لیوان حبوبات پخته شده (100 كیلوكالری)
سبزیجات بخارپز (هویج، گوجهفرنگی، قارچ و كلم بروكلی) 1 لیوان (50 كیلوكالری) ماست كمچرب 1 لیوان (55 كیلوكالری) یا2 لیوان دوغ (55 كیلوكالری)
میانوعده ساعت 21
شیر گرم 1 لیوان (55 كیلوكالری)
عسل 1 قاشق غذاخوری (20 كیلوكالری)
کدخبر:3701منبع:هفته نامه سلامتتاریخ انتشار:۱۳۹۲ سوم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3701.aspx