بایدها و نبایدهای خرید مواد غذایی


محمد حضوری

1- در هنگام گرسنگی خرید نكنید.
این یكی از بزرگترین و اساسی ترین اشتباهاتی است كه انجام می شود. خرید مواد غذایی در زمان گرسنگی، موجب تهیه و خرید مواد غذایی می شود كه شما با توجه به ضعف و گرسنگی تمایل به مصرف آن ها دارید. این مواد غذایی اغلب از گروه محصولات فرآیند شده بوده و دارای مقادیر قابل توجهی چربی و كربوهیدرات است و انرژی زیادی دارند.

2- در هنگام خرید، كودكان را همراه نبرید. در صورتی كه كودك گرسنه باشد، انتخاب های غذایی ناسالمی شامل فرآورده های چرب و شیرین را شاهد خواهید بود. فرآورده هایی كه قیمت بالا و ارزش غذایی اندكی دارند.

3- با لیست خرید وارد فروشگاه شوید. در این صورت، شما تنها مواردی را تهیه می كنید كه مورد نیاز شما است و از تهیه فرآورده های غیرضروری و صرف هزینه اضافی جلوگیری می كند.

4- تا حد امكان مطابق با نیاز خود خرید كنید. رعایت این اصل به شما كمك خواهد كرد كه مواد غذایی را تازه تهیه كرده و در كوتاهترین زمان ممكن به مصرف برسانید.

5- بر اساس نحوه و زمان بندی مصرف خود خرید كنید. به عنوان مثال در صورتی كه همین امشب میزبان كی میهمانی هستید، برای خرید موز، بهتر است انواع رسیده تر كه پوست آن ها به طور كامل زرد رنگ است تهیه كنید.

6- مواد غذایی را فصلی خرید كنید. تهیه مواد غذایی در فصل رویش آن ها، علاوه بر آن كه با صرف هزینه ای كمتر همراه می باشد، ارزش غذایی بالاتری نیز داراست.

7- مواد غذایی را با توجه به رعایت شرایط مناسب نگهداری تهیه كنید. مواد غذایی مانند محصولات لبنی باید درون یخچال نگهداری شوند.

در تاریخ ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۹ شهريور
کدخبر:374منبع:دنیای سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست و نهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-374.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر