آب کرفس از فشارخون بالا پیشگیری می‌کند


کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد، آب کرفس را از مواد غذایی عنوان کرد که از فشارخون بالا پیشگیری می‌کند.

به گزارش لقمه، علی اکبر کمالی اردکانی در گفت‌وگویی با اشاره به روش‌های پیشگیری از بروز فشار خون عنوان کرد: ماهی یکی از سالم ترین غذاهای حیوانی است چرا که پروتئین بالا و چربی کمی دارد.


وی افزود: اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی که سبب بالا رفتن چربی خون (HDL) می شود و همچنین سایر ترکیبات مغذی در ماهی می‌تواند از گرفتگی و تنگ شدن عروق خونی جلوگیری کرده و التهاب عروق خونی را کاهش دهد و در نتیجه از بالا رفتن فشار خون جلوگیری نماید.


وی آب کرفس را از مواد غذایی عنوان کرد که از فشارخون بالا پیشگیری می کند و گفت: نوشیدن روزانه 2 تا 3 فنجان آب کرفس به مدت یک ماه، می تواندن از افزایش فشار خون جلوگیری کرده و یا فشار خون بالا را به حد طبیعی برساند.


این کارشناس، روغن زیتون را یکی از سالم ترین رژیم های غذایی دانست و خاطرنشان کرد: روغن زیتون تاثیر زیادی بر میزان چربی خون دارد و سبب کاهش فشار خون بالا می شود بنابراین توصیه می شود از روغن زیتون برای پخت و پز و نیز در سالاد استفاده شود.

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۸ ارديبهشت
کدخبر:3744منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۲ هشتم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3744.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر