رییس اتحادیه کباب، حلیم، آش از کمبود روغن عمده در بازار برای مصارف پخت و پز در رستورانها خبر داد.
به گزارش لقمه، حسین محمدی اظهار کرد: پس عید نوروز محصولات مواد غذایی شامل برنج، گوشت، روغن و شکر با افزایش قیمت روبهرو شدهاند.
وی ادامه داد: گوشتهای وارداتی که قبل از عید کیلویی 16 هزار تومان خریداری میکردیم، در حال حاضر با قیمتی کیلویی 19 هزار تومان و گوشتهای داخلی را کیلویی با 20 تا 25 درصد گرانتر خریداری میکنیم.
رییس اتحادیه کباب، حلیم، آش در مورد روغن گفت: در حال حاضر روغنهای عمده برای مصارف پخت و پز در رستورانها در بازار وجود ندارد و تولیدکنندگان و عرضهکنندگان منتظر ثبات قیمتها هستند تا محصولات خود را عرضه کنند.
محمدی بیان کرد: قبل از افزایش قیمت، روغن 16 کیلویی را 65 هزار تومان خریداری میکردیم ولی حالا با توجه به کمبود آن در بازار مجبور به استفاده از روغنهای کوچک دو تا چهار کیلویی هستیم که با افزایش قیمت روغن، این روغنها نیز افزایش قیمت پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه عدم توزیع روغن باعث افزایش قیمت روغنهای کوچک شده است، گفت: برای آشپز مصرف روغن با حجم زیاد به صرفهتر از روغن کوچک است.