والك پلو؛ غذایی مخصوص فصل بهار


والک پلو غذایی بهاری و این گیاه كوهی كه در فصل بهار می‌آید حاوی ویتامین‌های زیادی است و برای بسیاری از بیماری‌ها مثل آرتروز و انواع آلرژی‌ها مفید است.

مواد اولیه:

برنج یك كیلوگرم
والك تازه یك و نیم تا دو كیلوگرم
مرغ متوسط یك عدد
نمک و فلفل و دارچین و زعفران به میزان لازم



طرز تهیه:

برنج را قبلا خیس كنید سبزی والك را به دقت تمیز كرده، شسته و سپس به اندازه سه سانتی‌متر خرد كنید. (این گیاه نباید مثل سبزی‌های دیگر خرد شود باید كاملا در برنج معلوم باشد) برنج را داخل قابلمه ریخته والك‌ها را نیز اضافه نمایید و بگذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشد (البته بستگی به نوع برنج دارد).

سپس آبكش كرده و برنج را دم كنید. هنگام دم كردن برنج، دارچین را لابه‌لای برنج اضافه كرده، پس از پخت، مرغی را كه قبلا پخته و سرخ كردید كنار برنج سرو كنید. برای تزیین و طعم بهتر از زعفران هم استفاده كنید.


نكات:

این گیاه كوهی كه در فصل بهار می‌آید حاوی ویتامین‌های زیادی است و برای بسیاری از بیماری‌ها مثل آرتروز و انواع آلرژی‌ها مفید می‌باشد.

غذای فوق را با گوشت ماهیچه هم می‌توانید سرو كنید.

این خوراك مخصوص فصل بهار است.

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
کدخبر:3756منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ دهم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3756.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر