پیشنهادی برای روز مادر؛ روش تهیه دسر توت‌فرنگی با خامه و نعنا


برای تهیه این دسر، توت‌فرنگی‌ها را از طول به صورت قطعات نازک برش دهید.

زمان تهیه و آماده ‌سازی: 20 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

شکر: یک پیمانه

برگ نعنای درشت خرد شده: 2 پیمانه به علاوه چند شاخه نعنا برای تزیین

خامه: یک پیمانه

توت‌فرنگی خرد شده: دو پیمانه و نیم، ساقه انتهای آن‌ها جدا شود.

 

طرز تهیه:

• برای تهیه شربت: درون قابلمه متوسطی، شکر، نعنا و 2 قاشق غذاخوری آب را روی حرارت متوسط جوش آورید. سپس از روی حرارت برداشته، 15 دقیقه صبر کنید. محلول را درون یک آبکش ریخته و با فشار دست یا قاشق سعی کنید تا می‌توانید آب آن‌ها را درآورید. بگذارید محلول خنک شود. ( مقدار تهیه شده حدود یک چهارم پیمانه است).

• در این میان،‌ درون کاسه بزرگی خامه را خوب هم بزنید و یک چهارم پیمانه شربت آماده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

• برای چیدن لایه‌های این دسر،‌ابتدا از توت‌فرنگی شروع کنید و به صورت یک در میان با قاشق یک لایه توت‌فرنگی و یک لایه خامه را درون 4 لیوان از پیش آماده قرار دهید و روی هر یک از آن‌ها را با یک شاخه نعنا تزیین کنید.

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت
کدخبر:3765منبع:همشهریتاریخ انتشار:۱۳۹۲ يازدهم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3765.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر