ماهی کباب بندری، طعم خوش جنوبی


با اینكه كباب ماهی یكی از لذیذترین غذاهاست اما به دلایل نامشخصی، زیاد بین مردم ایران جا نیفتاده و طرفدار ندارد.

به گزارش لقمه، كباب ماهی بسیار سریع آماده می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. اگر از ماهی فیله مانند شیر یا ازون‌برون استفاده می‌كنید ماهی را خرد كرده و به سیخ بكشید. اگر هم از ماهی درسته استفاده می‌كنید چاره كار استفاده از توری كباب‌پز است. در صورتی كه توری در دسترس ندارید، چند سیخ كباب باریك را به موازات هم روی منقل چیده و ماهی را روی آن كباب كنید. فقط لازم است كه سیخ‌ها را كمی چرب كنید تا ماهی به آن نچسبد.

 

مواد لازم برای 4 نفر:

      فیله ماهی: یك كیلو، خرد كرده
      روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
      آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
      آب پیاز: 6 قاشق غذاخوری
      زعفران دم‌كرده: 4 قاشق غذاخوری
      نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم


روش تهیه اول:

1- روغن، آبلیمو، آب پیاز و زعفران را مخلوط كرده و حسابی روی آن نمك و فلفل بپاشید.


2- تكه‌های ماهی را كاملا خشك كرده و داخل مایه روغن بریزید و حداقل یك ساعت صبر كنید تا ماهی طعم بگیرد.


3- ماهی‌ها را به سیخ كشیده و روی زغال كباب كنید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود.


روش تهیه دوم:


1- به جای زعفران تركیب زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سیر استفاده كنید. در این صورت آب پیاز را حذف كنید.


2- چون احتمال دارد ماهی هنگام جدا شدن از سیخ خرد شود، بهتر است آن را به همان صورت سرو كنید.


3- چند ثانیه قبل از برداشتن ماهی كبابی از روی آتش، كمی كره آب شده روی آن بمالید.

در تاریخ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۲ ارديبهشت
کدخبر:3773منبع:مجله ایده آلتاریخ انتشار:۱۳۹۲ دوازدهم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3773.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر