آشنایی با روش تهیه یخمک هندوانه و توت فرنگی


لقمه: این دسر طراوات بخش و بدون چربی را برای روزهای گرم سال تهیه کرده و همراه با خانواده میل کنید.

مواد لازم برای 6 نفر:

آب: یک پیمانه

شکر: نصف پیمانه

هندوانه: 2 پیمانه؛ به قطعات کوچک تقسیم شده و هسته‌های آن جدا شود.

توت فرنگی تازه: 2 پیمانه، انتهای آن جدا شود.

نعنای تازه و خرد شده: یک قاشق سوپ‌خوریخوری

طرز تهیه:

• در قابلمه کوچکی آب و شکر را جوش آورید.( مخلوط را خوب هم زده تا شکر آن به خوبی درون آب حل شود). سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.

• هندوانه و توت‌فرنگی را درون دستگاه همزن ریخته و شربت تهیه شده را نیز به آن اضافه کرده و به مدت 3- 2 دقیقه خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید. مخلوط را درون آبکش ریخته و پالپ ( گوشت میوه) و هسته‌های جا مانده آن را جدا کنید.

• پوره را درون ظرفی ریخته و به مدت یک ساعت یا تا زمانی که دور آن کمی یخ بزند، درون فریزر قرار دهید.

• سپس نعنا را به مخلوط اضافه کرده و تا 2 ساعت دیگر یا تا زمانی که منجمد شود درون فریزر قرار دهید.

• درست قبل از زمان مصرف مخلوط را از فریزر خارج کرده و درون دستگاه مخلوط کن به مدت 3- 2 دقیقه مخلوط کرده تا نرم و یکدست شوند.

ارزش غذایی نصف پیمانه این یخمک برابر است با:

کالری: 95، کلسترول: 0، سدیم: 3 میلی‌گرم، کربوهیدرات: 25 گرم، فیبر: 2 گرم، پروتئین: یک گرم 



شهره فرجی

در تاریخ ۱۳۹۲ جمعه ۱۳ ارديبهشت
کدخبر:3781منبع:همشهری آنلاینتاریخ انتشار:۱۳۹۲ سيزدهم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3781.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر