6 دلیل برای خوردن پاپ کورن!


حالا که روزها بلند شده نیاز بیشتری به میان وعده احساس می‌شود، برای همین هم می‌توانید پاپ کورن را دریابید.

به گزارش لقمه، پاپ کورن را به نام‌های پف فیل و ذرت بو داده می‌شناسیم. حتماً شما هم از آب شدن این دانه‌های سفید در دهانتان لذت می‌برید.

پاپ کورن اگر سالم باشد یعنی نمک و چربی آن کم باشد یک میان وعده‌ی سالم و خوب است. می‌تواند پای ثابت تماشای فیلم و سریال باشد و در عین حال کمکی به حفظ سلامتی کرده باشد. با ما همراه باشید تا با چند دلیل خوب برای خوردن پاپ کورن یا همان ذرت بو داده آشنا شوید.

پاپ کورن بفرمایید پروتئین و فسفر

پاپ کورن حاوی پروتئین و فسفر قابل توجهی است و نسبت به میان وعده های ناسالم دیگری است که می‌خورید یک میان وعده‌ی فوق‌العاده محسوب می‌شود. باید بدانید که میزان آهن موجود در پاپ کورن حتی بیشتر از اسفناج و تخم‌مرغ است.

پاپ کورن دوستدار وزن ایده آل شما

اگر به دنبال وزن ایده آل و لاغری هستید پاپ کورن را دریابید. یک فنجان ذرت بو داده حاوی فقط 31 کالری است. البته باید حواستان باشد که خودتان در منزل پاپ کورن سالم یعنی بدون اضافه کردن روغن و کره و نمک زیاد تهیه کنید. در این صورت پاپ کورن تان بدون قند و بدون چربی و حاوی کالری کمی است. به بدنتان انرژی داده و زود سیرتان می‌کند. برای همین نیازی به پرخوری ندارید.

پاپ کورن منبع فیبرهای غذایی فوق‌العاده‌ای است

ذرت بو داده جزو دانه‌های کامل است. این یعنی این که منبع فوق‌العاده‌ی فیبرهای غذایی محسوب می‌شود. در واقع هر یک فنجان پاپ کورن حاوی 1.3 گرم فیبر است.

پاپ کورن مغذی و سرشار از آنتی‌اکسیدان

پاپ کورن همانند میوه‌ها و سبزی‌جات فیبر و آنتی‌اکسیدان دارد. باید بدانید که هر 100 گرم پاپ کورن 13 درصد پلی فنول‌های مورد نیاز روزانه‌ی ما را تأمین می‌کند. پوسته‌ی نازک طلایی رنگ پاپ کورن نیز حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان‌ها می‌باشد.

پاپ کورن یک میان وعده‌ی فوق‌العاده

حالا که روزها بلند شده نیاز بیشتری به میان وعده احساس می‌شود برای همین هم می‌توانید پاپ کورن را دریابید. این دانه‌های سفید و خوشمزه علاوه بر این که گرسنگی شما را از بین می‌برد، آسیبی به رژیمتان (اگر رژیم گرفته‌اید) هم نمی‌زند.

پاپ کورن گلوتن ندارد

این هم یک خبر خوب برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند و دنبال مواد غذایی بدون گلوتن هستند. می‌توانید پاپ کورن را به جای نان سوخاری و مواد غذایی حاوی گلوتن دیگر روی مرغ و ماهی یا داخل سالادهایتان بریزید و از خواص آن بهره‌مند شوید.

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
کدخبر:3851منبع:تبیانتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و چهارم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3851.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر