روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و ...
مواد لازم:
گوشت مرغ پخته و خلال شده :۲/۱و۱ پیمانه
کرفس خلال شده:۱ پیمانه
هویج خلال شده:۲/۱ پیمانه
فلفل دلمه خلال شده:۲/۱ پیمانه
قارچ ورقه شده :۱ پیمانه
ذرت پخته شده :۲/۱ پیمانه
پیاز سرخ شده:۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده :۲/۱ پیمانه
کره : ۱ قاشق غذا خوری
سویا سس : مقداری
طرز تهیه :
روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.
این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود.
از گوشت قرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد.