کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: بر اساس نتایج تازهترین تحقیقات، جوامعی که حداقل یک بار در هفته، ماهی مصرف میکنند، کمتر منزوی و گوشهگیر میشوند.
به گزارش لقمه، مهدیه السادات حاجی میرزاده بر افزایش مصرف ماهی در رژیم غذایی تاکید و اظهار کرد: مصرف آن دسته از ماهیهایی که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، حس شادابی بیشتری را القا میکند.
وی افزود: امگا ۳ باعث کاهش التهاب و نیز ارتجاعی شدن رگها میشود در نتیجه خونرسانی به مغز سریع و آسانتر شده و در نهایت در کنار هم آرامش را برای فرد به ارمغان میآورد.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: بر اساس نتایج تازهترین تحقیقات، جوامعی که حداقل یک بار در هفته ماهیهای دارای اسید چرب امگا ۳ را در رژیم غذایی خود میگنجانند با روحیهتر و فعال ترند و کمتر منزوی و گوشهگیر میشوند.