این سالاد ساده ایتالیایی با طعم منحصربهفرد و روش تهیه آسانی که دارد میتوانید آن را تهیه كرده و از خوردنش لذت ببرید.
به گزارش لقمه، حتما این نكته را میدانید كه سیبزمینی تنها درصورتی چاقكننده است كه سرخ شده باشد، در غیر این صورت باتوجه به كالری پایینی كه دارد، یكی از مواد غذایی است كه میتواند به برنامه غذایی كسانی كه قصد كم كردن وزن دارند، اضافه شود. این سالاد ساده ایتالیایی با طعم منحصربهفرد و روش تهیه آسانی که دارد میتوانید آن را تهیه كرده و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
سیبزمینی متوسط: 2عدد، آبپز
مغز كرفس: 50 گرم، ساطوری شده
خیار قلمی: 2عدد، نگینی ریز شده
زیتون بدون هسته: 50گرم، حلقه حلقه
پیاز سفید كوچك: یك عدد، رنده شده
سس ایتالیایی: نصف پیمانه
اورگانو: نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس ایتالیایی:
روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
سركه سفید: 3 قاشق غذاخوری
سیر: یك حبه، رنده شده
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
1- برای تهیه سس ایتالیایی همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل را اندازه كنید. توجه داشته باشید سیر در این سس تهنشین میشود، بنابراین قبل از سرو آن را هم بزنید. به جای سیر میتوانید از یك قاشق چایخوری پودرسیر هم استفاده كنید.
2- سیبزمینی آبپز را پس از سرد شدن پوست كنده و نگینی خرد كنید.
3- در یك كاسه بزرگ سیبزمینی، كرفس، خیار، زیتون و پیاز رنده شده را مخلوط كرده و هم بزنید. كمی نمك روی آن پاشیده و 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا طعمها مخلوط شود.
4- سس را روی سالاد داده و پس از مخلوط كردن اورگانو را روی آن بپاشید.
5- این سالاد را با نان سیر یا بروسكتا سرو كنید.
نكات:
1- برای تبدیل این سالاد به یك غذای كامل میتوانید مرغ آبپز خرد شده یا ژامبون ساطوری شده به آن اضافه كنید.
2- به جای اورگانو میتوانید از سبزی تازه ساطوری شده مثل نعناع، جعفری یا ترخون استفاده كنید.