برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟


راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.

به گزارش لقمه، ممكن است بوی ناخوشایند از غذایی سوخته بلند شده یا حاصل انجام مراحل آماده سازی پخت غذایی لذیذ باشد؛ مانند درست كردن پیازداغ، سیرداغ یا سرخ كردن انواع و اقسام سبزیجات و مرغ و ماهی كه همه این ها فضای خانه را با بویی ناخوشایند پر می كند.


معمولا اولین عكس العمل ها در چنین شرایطی روشن كردن هواكش ها و بازكردن كلیه راه های خروجی شامل در و پنجره های خانه است و باتوجه به این كه این روزها هوا متغیر است، بازكردن در و پنجره در و پنجره راه حل مناسبی نیست؛ بنابراین باید به فكر چاره ای بهتر بود.
برای این منظور باتوجه به نوع بوی پراكنده شده در محیط، راه های متعددی وجود دارد؛ فقط كافی است آن ها را امتحان كنید:


1 - در یك نعلبكی كمی ادكلن خوشبو بریزید ویك حبه قند چهار گوش در آن بیندازید ، طوری كه ادكلن را خوب جذب كند وقند خیس شود ، سپس قند را آتش بزنید و وقتی ادكلن تمام شد قند را خاموش كنید با این تدبیر فضای خانه بسیار معطر خواهد شد.

2 - اگر می خواهید سبزی یا موادی سرخ كنید كه مطمئن هستید اعضای خانواده از بوی حاصل از آن ناراحت می شوند، پیش از شروع كار، ابتدا هواكش های داخل آشپزخانه را روشن كنید سپس مقداری سركه سفید را در كاسه ای بریزید و آن را كنار اجاق گاز روشن قرار دهید؛ بوی حاصل از سركه سفید، باقیمانده بوی حاصل از سرخ كردن آن مواد را در محیط خنثی می كند.

3 - هرچقدر هم كه غذا خوشمزه باشد، بوی سوختن آن بسیار بد و ناخوشایند است.
پس اگر حواستان پرت شد و غذایتان سوخت و بوی آن تمام خانه را در برگرفت، ناراحت نشوید ابتدا اگر هواكش روشن نیست، روشنش كنید.
سپس قابلمه ای حاوی آب را روی شعله اجاق گاز قرار داده و چند تكه لیموترش در آن بیندازید و بگذارید بخار حاصل از جوشیدن لیموترش در آب، بوی سوختگی موجود در خانه را از بین ببرد.

4 - كاسه ای حاوی آب را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و تعدادی چوب دارچین یا كمی از پودر آن را در آب بریزید و بگذارید روی شعله ملایم اجاق گاز تا كم كم به جوش آید.
عطر دارچین فضا را معطر كرده و بوی حاصل از سرخ كردنی و حتی سوختگی را از بین خواهد برد

5 - اگر حواس پرتی كار دست تان داده و غذا به قدری سوخته كه بوی حاصل از آن با هیچ یك از راهكارهای فوق خنثی شدنی نیست، دیگر مجبور هستید پنجره ها را باز كنید ولی برای این كه این بو هرچه سریع تر از طریق پنجره آشپزخانه خارج شده و به دیگر قسمت های خانه انتقال پیدا نكند، پارچه و حوله مخصوص آشپزخانه را نمدار كرده و برای چند دقیقه آن را تكان دهید.

6 - بوی حاصل از پخت و پز غذا را با ریختن مقداری جعفری در تابه ای كوچك و قراردادن آن روی شعله اجاق گاز از بین ببرید
حرارت دادن جعفری برای مدت 5 دقیقه، نه تنها بوی نامطبوع موجود را از بین می برد بلكه فضا را عطرآگین می كند .

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۲۸ ارديبهشت
کدخبر:3882منبع:جام جم آ«لاینتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و هفتم ارديبهشتلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3882.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر