شاه‌حسینی در گفت‌وگو با لقمه:
عکس یک دریچه است که می‌تواند به سمت معنویت باز شود


یک منتقد هنری گفت: شاید تمام معنویت در این قاب باز نشود اما می‌تواند پنجره‌ای به سمت معنویت باشد چرا که این ظرفیت بلقوه را عکس دارد.
لقمه: دکتر مجید شاه‌حسینی در بازدید از نمایشگاه آثار برگزیده دومین مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در گفت‌وگو با خبرنگار ما تصریح کرد: آن چیزی که سفره افطار را از غذا خوردن معمولی جدا می‌کند معنویتی است که در این سفره وجود دارد. هر چه این نگاه معنوی و دینی در تصویرهای سفره‌های افطاری بیشتر متجلی باشد افطار، افطاری‌تر خواهد شد و این همان ممیزه یک شام ساده با سفره افطار است.

وی با بیان اینکه ما باید بررسی کنیم چگونه می‌توان آن باور معنوی و ایمان آدمهایی که پای این سفره‌ها نشسته‌اند را در قاب یک عکس نشان دهیم افزود: هر چه به این مقوله توجه بیشتر شود سفره‌های افطاری دقیق‌تر خواهد شد.

وی اظهار داشت: تفاوت سفره‌های معمولی با سفره افطار، مثل تفاوت خاک و تربت یا روزه و رژیم غذایی است. تفاوت عمده اینها معنویت است و این معنویت همان وجه تفاوت سفره افطاری از سفره اطعام است.

وی ادامه داد: در واقع به این مدل که دقیقاً یک مدل هنر دینی است هر چه نزدیکتر شویم این نگاه ناب‌تر و زلال‌تر می‌شود.

وی در پایان با اشاره به اینکه عکس یک دریچه است که می‌تواند به سمت معنویت باز شود خاطرنشان کرد: شاید تمام معنویت در این قاب باز نشود اما می‌تواند پنجره‌ای به سمت معنویت باشد چرا که این ظرفیت بلقوه را عکس دارد.
در تاریخ ۱۳۹۰ پنج شنبه ۲۰ مرداد
کدخبر:391منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-391.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر