روش تهیه ژله ریحان


ژله ریحان، ژله متفاوتی است که تجربه نکرده اید.

مواد لازم:

    4 فنجان آب
    2 فنجان ریحان تازه، ساطوری شده
    1 بسته ژلاتین میوه ای (پکتین)
    3 قطره رنگ غذای سبز (اختیاری)
    5 فنجان شکر

 

دستور تهیه:

1. در قابلمه بزرگی، آب و ریحان را بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید و رویش را بکشید. بگذارید 10 دقیقه بماند. آن را صاف کنید و تفاله ریحان را دور بریزید. محلول را دوباره در قابلمه بریزید و ژلاتین و رنگ غذا را به آن اضافه کرده و هم بزنید. روی حرارت بالا بجوشانید. سپس شکر را داخلش ریخته و یک دقیقه دیگر بگذارید بجوشد. دائماً باید آن را هم بزنید.

2. سپس از روی حرارت بردارید و کف آن را جدا کنید.

3. به آرامی با ملاقه محلول داغ را داخل شیشه های داغ بریزید و سر آنها را خالی بگذارید. حباب های هوا را از بین ببرید. لبه های شیشه ها را تمیز کنید و درپوش آنها را بگذارید. حدود 15 دقیقه در کنسروساز آب جوش بگذارید بماند.

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد
کدخبر:3964منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ چهارم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3964.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر