مواد لازم:
4 فنجان آب
2 فنجان ریحان تازه، ساطوری شده
1 بسته ژلاتین میوه ای (پکتین)
3 قطره رنگ غذای سبز (اختیاری)
5 فنجان شکر
دستور تهیه:
1. در قابلمه بزرگی، آب و ریحان را بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید و رویش را بکشید. بگذارید 10 دقیقه بماند. آن را صاف کنید و تفاله ریحان را دور بریزید. محلول را دوباره در قابلمه بریزید و ژلاتین و رنگ غذا را به آن اضافه کرده و هم بزنید. روی حرارت بالا بجوشانید. سپس شکر را داخلش ریخته و یک دقیقه دیگر بگذارید بجوشد. دائماً باید آن را هم بزنید.
2. سپس از روی حرارت بردارید و کف آن را جدا کنید.
3. به آرامی با ملاقه محلول داغ را داخل شیشه های داغ بریزید و سر آنها را خالی بگذارید. حباب های هوا را از بین ببرید. لبه های شیشه ها را تمیز کنید و درپوش آنها را بگذارید. حدود 15 دقیقه در کنسروساز آب جوش بگذارید بماند.