روش تهیه لیمونادهای گوارای بهاری


راه های زیادی برای درست کردن لیموناد و شربت آبلیمو وجود دارد. ایده های زیر را مشاهده کنید و ببینید که چطور اضافه کردن رنگ و طعم به آن، بهارتان را خنک تر و گواراتر می کند.

لیموناد نعنایی

مواد لازم:

· 2 تا 4 قاشق برگ نعنای تازه و خرد شده

· 8 فنجان آب سرد

· 4 فنجان آّ جوس

· 1 فنجان شکر

· 1 قوطی 170 گرمی عصاره لیموناد

· نیم فنجان میکس تی آماده

1. در کاسه ای، آب جوش، شکر، چای و برگ نعنارا مخلوط کنید و بگذارید 15 دقیقه بماند.

2. آب سرد و لیموناد را اضافه کنید و با یخ سرو کنید.

 

لیموناد تمشکی

مواد لازم:

· 1 لیتر لیموناد

· تمشک به مقدار دلخواه

1. لیموناد و تمشک را داخل پارچ بریزید و هم بزنید. سپس در لیوان های جداگانه بریزید و با تمشک تزئین کنید.

 


لیموناد توت فرنگی

مواد لازم:

· 1 بسته ژلاتین با طعم توت فرنگی

· 1 فنجان آب جوش

· 2 بسته توت فرنگی منجمد با شربت رقیق

· 4 فنجان توت فرنگی تازه

· 1 قوطی 340 گرمی عصاره لیموناد

· نیم فنجان شکر

1. در ظرف پیرکسی ژلاتین را خالی کنید. آب جوش را روی ژلاتین بریزید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

2. توت فرنگی و شربت، توت فرنگی تازه، عصاره لیموناد و شکر را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا نرم شود. سپس آن را روی ژلاتین بریزید. 4 تا 6 بگذارید در یخچال بماند تا یکنواخت شود.

3. برای سرو کردن، نیم فنجان از این مخلوط را در هر لیوان بریزید و لیموناد اضافه کنید و سرو کنید.

 


لیموناد گیلاسی

مواد لازم برای عصاره ساده گیلاس:

· 1 فنجان آب

· نیم فنجان شکر یا شیرین کننده دلخواه

· چند عدد گیلاس


مواد لازم برای لیموناد:

· عصاره ساده گیلاس

· 1 فنجان آبلیمو

· 3 تا 4 فنجان آب

1. آب و شکر را در قابلمه کوچکی حرارت دهید تا شکر کاملاً در آب حل شود و محلول شفافی بدست آید.

2. آن را داخل مخلوط کن بریزید و گیلاس های بی هسته را اضافه کنید.

3. 10 تا 15 ثانیه مخلوط کنید و از سپس از صافی رد کنید.

4. با قاشق مواد روی صافی را فشار دهید تا کاملاً آبشان در آید سپس تفاله را دور بریزید.

5. آبلیمو و آب را اضافه کنید.

6. با یخ سرو کنید.

 


لیموناد زنجبیلی

مواد لازم:

· 3 فنجان شکر

· 16 فنجان آب

· 12 تا 14 برش ریشه زنجبیل

· 4 فنجان آبلیموی تازه

· 2 عدد لیمو برش خورده

1. شکر، آب و ریشه زنجبیل را در ظرفی روی اجاق حرارت دهید تا بجوشد و گاهی هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید 15 دقیقه خنک شود. سپس زنجبیل ها را از آن خارج کنید.

2. مخلوط شکر را داخل پارچ یا ظرف شیشه ای یا پلاستیکی بزرگی بریزید و آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید. حداقل یک ساعت آن را در فریزر بگذارید تا سرد شود.

3. لیموناد را با یخ و برش های لیمو سرو کنید.

 


لیموناد کیوی گازدار

مواد لازم:

· 6 عدد کیوی، پوست کنده و خرد شده

· 1 فنجان لیموی تازه آب گرفته

· 1 فنجان شکر

· 1 لیتر آب معدنی گازدار

1. کیوی ها را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.

2. پوره کیوی را از الک بگذرانید و دانه هایش را جدا کنید.

3. در پارچ بزرگی پوره کیوی، آبلیمو و شکر را مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود. بگذارید 2 تا 4 ساعت در یخچال خنک شود.

4. درست قبل از سرو کردن، آب معدنی گازدار را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شود. با یخ سرو کنید.

 


لیموناد صورتی با تکه های ژله

مواد لازم:

· 12 عدد لیمو

· 1 فنجان لیموناد صورتی

· 2 بسته ژلاتین

1. لیموها را به دو نیم کنید و داخل آنها را با قاشق درآورید.

2. لیموناد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و ژلاتین را رویش بریزید. بگذارید 2 دقیقه بماند.

3. روی حرارت کم 5 دقیقه حرارت دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

4. سپس آن را داخل پوست لیمو ها بریزید.

5. حدود 4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا ژله ها سفت شوند.

6. سپس از یخچال دربیاورید و لیموها را به دو نیم کنید و سرو کنید.

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ خرداد
کدخبر:3990منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ ششم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3990.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر