روغن نارگیل برای قلب مفید نیست


محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا اثبات کرده‌اند که روغن ماهی و مکمل‌های ماهی برای سلامت قلب حیاتی بوده اما برخلاف باورهای پیشین، روغن نارگیل برای قلب مفید نیست.

به گزارش لقمه، دکتر "دیوید کول کن" در این باره می‌گوید: "تحقیق مروری که ما انجام داده‌ایم اثبات می‌کند که ماهی روغنی یا مکمل‌های ماهی برای سلامت قلب مفید است و باید به‌طور روزمره در رژیم غذایی ما گنجانده شود."


بزرگسالان سالم به منظور کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی باید روزانه حدود 500 میلی گرم امگا 3 را از طریق منابع دریایی مصرف نمایند. این مقدار را می‌توانند با خوردن 2 یا 3 وعده ماهی روغنی یا مصرف مکمل‌های ماهی روغنی به دست بیاورند.


محققان این پژوهش خاطرنشان کرده‌اند که روغن کریل (نوعی سخت پوست) و نارگیل (coconut oil) از حیث مفید بودن بر قلب کم ارزش است.


دکتر "دیوید کول کن" در پایان می‌گوید: در حال حاضر ادعاهای عجیب و غریبی مطرح شده که روغن نارگیل کلسترول را پایین آورده، آلزایمر را درمان کرده و حتی از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری می‌کند و این در حالی است که ما طی این پژوهش با صحت چنین امری مواجه نشدیم. در حقیقیت روغن نارگیل مملو از چربی‌های اشباع شده ناسالم است که سطوح کلسترول بد را افزایش داده و با انسداد شریان‌ها خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش می‌دهند.


این یافته در کنفرانس بنیاد قلب در آدلاید برگزار شد.

در تاریخ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ خرداد
کدخبر:4007منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۲ هشتم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4007.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر