5 عادت عجیب مردم دنیا سر میز غذا


وقتی نوبت به آداب غذا خوردن می رسد، قوانین زیادی وجود دارد که به شدت اعمال می شوند.

به گزارش لقمه، در میان این همه کشور و این همه رسم و رسوم، در اینجا به 5 مورد عجیب در مورد آداب غذا خوردن و نشستن سر میز غذا می پردازیم.


تانزانیا

در تانزانیا، سر وقت رسیدن برای شام بی ادبی است. بهتر است که همیشه یک ربع تا نیم ساعت دیر برسید. اگر روی فرش یا موکت یا ... می نشینید مؤدبانه نیست که همسرتان روبرویتان بنشیند. بزرگترین فرد سر سفره باید اول شروع به غذا خوردن کند و اول برای او غذا کشیده شود. میزبان همیشه باید آخرین نفر باشد. همچنین در تانزانیا بو کشیدن غذا بی ادبی است.


چین

در چین، باید نحوه درست دست گرفتن چوب غذاخوری را بلد باشید. به علاوه، وقتی هم که از چوب استفاده نمی کنید باید آن را درست سر جایش روی میز و کنار هم بگذارید. در غیر این صورت، هرگز چوب غذاخوری را به سمت کسانی که دور میز نشسته اند نگیرید، زیرا این کار یک توهین جدی محسوب می شود.


روسیه


همه می دانند که روس ها به مهمان نوازی مشهورند. وقتی در روسیه هستید، همیشه بگذارید کمی غذا در بشقابتان بماند که میزبان فکر کند غذا به اندازه کافی خورده اید و غذایتان کم نبوده است. وقتی غذایتان تمام شد، تا وقتی که میزبان شما را دعوت نکرده از سر میز بلند نشوید. مهمان افتخاری معمولاً اولین کسی است که بلند می شود. بیرون انداختن یا بی احترامی به نان در روسیه یک گناه کبیره محسوب می شود.


افغانستان

در افغانستان، مهمان را در دورترین نقطه به در می نشانند. اول از همه از مهمان پذیرایی می شود و بیشترین غذا باید برای مهمان کشیده شود. میزبان باید در انتها و کمتر از همه غذا بخورد. یک میزبان خوب باید حداقل سه بار از مهمان بپرسد که آیا باز هم میل دارد یا خیر. اگر کسی نان را روی زمین بیندازد، باید حتماً آن را بردارد و ببوسد و سپس در جای دیگری بگذارد. در افغانستان از قدیم رسم است که غذا را با دست خالی می خورند و فقط باید با دست راست غذا خورد.


ژاپن

اگر در ژاپن به ناهار یا شام دعوت شدید، باید صبر کنید میزبان سه بار به شما تعارف کند و بعد شروع به غذا خوردن کنید. هنگام خوردن نودل درآوردن صدای ملچ ملوچ رسم است، اگر این کار را نکنید، شما را انسان عجیبی می دانند. همچنین برداشتن کاسه های کوچک برنج یا سوپ و نزدیک کردن آنها به دهان اشکالی ندارد و مؤدبانه است. ژاپنی ها می گویند که فرو دادن هوا هنگام خوردن نودل، مزه آن را بهتر می کند. یادتان باشد که در رستوران های ژاپنی هرگز انعام ندهید.

در تاریخ ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد
کدخبر:4024منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ نهم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4024.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر