روش تهیه پیتزای سیاه+ خواص آن


آیا برای بالا بردن هوش و تولید نسلی كه همگی نابغه بوده‌اند، دستورالعملی سری وجود داشته است؟آیا نوابغ و دانشمندان مانند نیوتن، ابوعلی سینا، انیشتین و... دانسته یا ندانسته برای بالا بردن بهره‌وری مغزی از این فرمول سری استفاده كرده‌اند؟

به گزارش لقمه، گروهی از پژوهشگران و باستان‌شناسان براین عقیده‌اند كه ساكنان قاره گمشده آتلانتیس قبل از شروع دوره جدید تاریخ بشر، به واسطه ارتباط با موجودات فضایی علاوه بر پیشرفت در زمینه‌های تكنولوژیك، به توانایی‌هایی در زمینه پرورش انسان‌هایی با بهره هوشی بالا دست یافته بوده‌اند. حتی گروهی بر این باورند كه بعضی از گیاهان و موادغذایی مانند گوجه‌فرنگی، ذرت و... كه در قرن 16 میلادی توسط كاشفان ایالات‌متحده به دنیا معرفی شد، درحقیقت توسط بیگانگان از سیاره‌ای دیگر به زمین آورده شده است! اكنون پس از هزاران سال ما این فهرست اسرارآمیز را در اختیار شما قرار می‌دهیم. شك نكنید استفاده از این فرمول جادویی توانایی مغزی‌تان را بالا برده و برای سالیان طولانی سلول‌های مغزی خود را جوان نگه داشته و هرگز بیماری‌هایی مانند آلزایمر (زوال عقلی) سراغ‌تان نخواهد آمد.

مواد تشكیل‌دهنده این پیتزا علاوه بر اینكه تاثیر شگرفی بر كاركرد سیستم مغز و اعصاب می‌گذارد به دلیل دارا بودن تركیبات فیبری و انواع آنتی‌اكسیدان‌ها، بدن را در برابر عوامل سرطان‌زا به شدت تقویت می‌كند. یكی از مهم‌ترین ویژگی‌‌های این خوراك استفاده از بادمجان با پوست است كه تمام ویتامین D جذب شده توسط پوست بادمجان را جذب بدن می‌كند.


مواد لازم برای خمیر 2 پیتزای متوسط:

آرد سفید: 275 گرم
آرد روگن: 25 گرم
آرد سبوس:50 گرم
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
نمك: نصف قاشق چای‌‌خوری
شكر: یك قاشق چای‌خوری
مخمر فوری: 3 قاشق مرباخوری
آب گرم: یك پیمانه-250میلی‌لیتر 


روش تهیه: 

1- همه مواد خشك را در یك كاسه بزرگ الك كنید.

2- روغن و سه‌چهارم آب را وسط خمیر ریخته و با نوك انگشتان به آرامی مخلوط كنید. باقی آب را كم‌كم به خمیر اضافه كنید و هر وقت احساس كردید خمیر تمام آرد را جذب كرده بقیه آب را نگه دارید.

3- خمیر را روی یك سطح آردپاشی شده، 10 دقیقه ورز دهید تا به شكل یك خمیر نرم با رنگ روشن كه دقیقا مثل خمیر بازی است، درآید.

4- خمیر را ببندید و گرد كنید. آن را در همان كاسه بزرگ چرب شده گذاشته و رویش را سلفون بكشید. كاسه را در یك جای گرم یك ساعت قرار دهید تا حجمش حداقل دوبرابر شود.

5- خمیر را مجددا روی سطح آردپاشی حداكثر یك دقیقه ورز دهید تا بادش بخوابد.

6- خمیر را نصف كرده و هركدام را به اندازه یك بشقاب پیتزای 30 سانتی‌متری پهن كنید.



سس روما

مواد لازم:


كنسرو گوجه‌فرنگی: 2 قوطی، خرد كرده
سیر: نصف بته، رنده شده
پیاز متوسط: یك عدد، خلالی شده
فلفل دلمه قرمز: 2 عدد
آویشن: یك قاشق چای‌خوری
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
آرد: یك قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا روغن مایع یك‌‌چهارم پیمانه 


روش تهیه: 

1- روغن را در یك قابلمه كوچك روی شعله متوسط داغ كنید. پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید سپس سیر را اضافه كرده و تفت دادن را یك دقیقه دیگر ادامه دهید.

2- فلفل دلمه‌ای را روی اجاق گاز یا درون فر گریل كنید تا پوست آن كاملا بسوزد، سپس آنها را 20 دقیقه داخل كیسه فریزر در بسته بگذارید تا بخار كند و پوستش به آسانی كنده شود. پوست و دانه‌های داخل فلفل‌ها را دور ریخته و گوشت آن را ساطوری كنید.

3- گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و نصف لیوان آب‌جوش را به مواد اضافه كنید روی شعله كم با در بسته سس را آنقدر بپزید تا آب آن كشیده شده و غلیظ شود. گهگاه آن را هم بزنید تا ته نگیرد. نمك و فلفل و آویشن را اضافه كنید و از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا سرد شود.



تاپینگ سحرآمیز

فهرست باستانی موادغذایی هوشمندساز بیشتر از سبزیجات و گیاهان تشكیل شده است اما درصدر این فهرست نام‌هایی آشنا به چشم می‌خورند كه شاید تا به حال از خواص جادویی آنها بی‌اطلاع بوده‌اید.

بادمجان: پوست بادمجان دارای ماده‌ای به نام ناسونین است كه مغز ما را هوشیار نگه می‌دارد و ارتباط بین سلول‌های مغز و سایر نقاط بدن را به شدت تقویت می‌كند. یادتان باشد مصرف پوست بادمجان كه سرشار از انرژی خورشیدی است، فواید بسیاری دارد كه یكی از آنها افزایش تمركز و بالا رفتن هوش است.

گوجه‌فرنگی: گیاهی بسیار عجیب و جادویی كه در قرن 16 از ایالات‌متحده به دنیای قدیم آمده، گفته می‌شود یكی از سوغات موجودات فضایی است. لیكوپن موجود در گوجه‌فرنگی آنتی‌اكسیدانی است كه از آسیب‌رسانی رادیكال‌های آزاد به سلول‌های مغز جلوگیری می‌كند و به طور مشخص باعث جلوگیری از ابتلا به آلزایمر و تقویت هوش می‌شود.

اسفناج: تاثیرات افزایش سن روی عملكرد مغز را به شدت كاهش می‌دهد و از استرس و اكسیده شدن سلول‌های مغز جلوگیری می‌شود. در نتیجه اسفناج مستقیما باعث یادگیری بهتر و افزایش مهارت‌ها می‌شود.


مواد مورد نیاز برای تاپینگ 2 پیتزای متوسط:

بادمجان متوسط: 3 عدد، حلقه‌حلقه
اسفناج: 200 گرم، پخته و ساطوری
قارچ: 4 عدد، ورقه‌ورقه
پیاز كوچك: یك عدد، خردشده
پنیر موتزارلا: 200 گرم
نمك و فلفل: به میزان لازم


روش تهیه:

بادمجان‌ها را نمك فراوان بپاشید و حداقل نیم ساعت در آبكش بگذارید تا تلخ آبش خارج شود، سپس آن را شسته و خشك كنید. مقداری روغن مایع را در یك تابه روی شعله زیاد داغ كرده و بادمجان‌ها را در آن سرخ كنید تا هر دو طرف حلقه‌ها كمی طلایی شود. روغن آن را با حوله كاغذی بگیرید.

اسفناج پخته شده را با دست حسابی بچلانید تا تمام آب آن گرفته شود.

خمیر را كه در بشقاب پهن كرده‌اید با چنگال سوراخ‌سوراخ كنید. روی هر خمیر 3 قاشق غذاخوری از سس را پخش كنید.

دوسوم پنیر را روی سس به صورت یكنواخت پهن كنید. اسفناج، بادمجان، قارچ و پیاز را روی آن پخش كرده و باقی پنیر را روی آن بریزید. كمی با دست مواد را فشار دهید. 2 قاشق غذاخوری زیتون روی هر پیتزا بریزید و آن را 20 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ خرداد
کدخبر:4040منبع:زندگی ایده آلتاریخ انتشار:۱۳۹۲ يازدهم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4040.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر