9 توصیه سرآشپز برای خوش‌ طعم کردن گوشت


اگر می خواهید از طعم گوشتی که پخته اید لذت ببرید حتما این مطلب را بخوانید.
به گزارش لقمه، روش طعم‌دار کردن گوشت‌های قرمز و مرغ و ماهی با هم تفاوت داشته و البته به آماده شدن غذایی لذیذ هم بسیار کمک می کند.

1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک!



2. بهتر است گوشت قرمزی را که می خواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید.



3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آب لیمو، فلفل دلمه ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید.



4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید.



5. ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه از بهترین طعم دهنده ها به گوشت ماهی است.



6. اگر می خواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی زردچوبه خوب سرخ کنید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی دهد.



7. ساقه کرفس و فلفل دلمه ای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته می دهند.



8. می توانید برای بهتر شدن عطر و طعم گوشت استیکی، آن را از روز قبل در مخلوطی از سرکه، روغن کنجد، نمک، فلفل قرمز، فلفل دلمه ای و برگ کرفس خام و حتی کمی آب گوجه فرنگی بخوابانید.



9. حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند. برای پختن هر یک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد. 

بازگشت به صفحه نخست
در تاریخ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۶ خرداد
کدخبر:4085منبع:باشگاه خبرنگارانتاریخ انتشار:۱۳۹۲ شانزدهم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4085.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر