نخستین نمونه اسانس گل محمدی تولید شده مطابق با استاندارد ISO 9842 در منطقه کاشان وارد بازار تجارت جهانی شد.
به گزارش لقمه، عبدالرسول ابراهیم آبادی، رئیس پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان، گفت: این اسانس با بکارگیری دانش فنی این پژوهشکده توسط بخش خصوصی تولید و به بازار عرضه شده است.
وی ادامه داد: کیفیت این اسانس با استاندارد ایزو موجود و معتبر مطابقت کامل دارد و این موضوع مورد تایید شرکتهای عطرسازی کشور فرانسه و نیز تولیدکنندگان اسانس گل محمدی کشور ترکیه قرار گرفته است.
ابراهیم آبادی با اشاره به شرایط آب و هوایی سال جاری و میزان تولید کم گل محمدی گفت: پیشبینی میشود تا یک ماه آینده بین 20 تا 30 کیلو اسانس تولید شود.
رئیس پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان، اسانس را با ارزش ترین محصول گل محمدی دانست و افزود: این محصول در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، عطرسازی، آرایشی، بهداشتی و داروسازی کاربرد داردوارزش سرمایه گزاری فراورده های جانبی را دارد.
بازگشت به صفحه نخست