در حالی که ایران هفتمین تولیدکننده انگور و کشمش در جهان بود اکنون به رتبه یازدهم رسیده است.
به گزارش لقمه، علی عبادی - عضو هیات علمی دانشگاه تهران - گفت: میزان تولید انگور ایران 3.3 میلیون تن است که سال گذشته 140 هزار تن کشمش به ارزش 354 میلیون دلار صادر شد.
وی افزود: 14 میلیون و 750 هزار تن از انگورهای صادراتی در سال گذشته به صورت تازهخوری صادر شده است.
عبادی با بیان اینکه از هر چهار کیلوگرم انگور یک کیلوگرم به کشمش تبدیل میشود، اظهار کرد: میزان کشمش تولیدی در کشور 600 هزار تن است.
وی جذب بازار هدف، افزایش میزان صادرات، استفاده از بارگاهها و افزایش عملکرد در هکتار را به عنوان راههای افزایش درآمد اقتصادی تولید انگورهای برشمرد.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران بررسی و اصلاح مشکلات تولید انگور در باغات و راهکارهایی همچون اجرای طرح بارگاهها، هرس و تغذیه را در افزایش تولید محصول موثر دانست.
همچنین محمدقاسم عبدلی - مسئول سیاسی و انتظامی فرمانداری ویژه ملایر - تشکیل کمیته شهرستانی این پژوهشکده به صورت هفتگی یا ماهیانه با حضور باغداران و برگزاری نشستهای این کمیته در دورترین نقاط روستایی شهرستان را خواستار شد.
وی گفت: آفات باغات، ورثهای بودن زمینهای کشاورزی، تجمیع آنها، کوچک بودن زمینها و منابع آب از جمله مشکلات موجود برای باغداران انگور است.
بازگشت به صفحه نخست