دستفروشان مواد غذایی ضوابط بهداشتی را رعایت نمی كنند


با توجه به گرم شدن هوا در استان هرمزگان بین 30 تا 40 درجه سانتی‌گراد، احتمال فساد مواد غذایی خارج از محدوده دمایی یخچالی و گرمخانه‌ای بسیار افزایش می‌یابد.

به گزارش لقمه، مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مركزبهداشت استان هرمزگان با اشاره به شرایط نامناسب مواد غذایی توسط دستفروشان گفت: یكی از مسایل مهم در بحث عرضه مواد غذایی، مسئله دستفروشان مواد غذایی هستند که متأسفانه هیچ‌یک از ضوابط بهداشتی مورد تأیید وزارت بهداشت را رعایت نمی كنند و در شرایط کاملا غیراستاندارد و غیربهداشتی اقدام به تهیه و عرضه مواد غذایی به خصوص مواد غذایی فساد پذیر می‌کنند.

نواب رازمند با توصیه به اینكه باید از مصرف مواد غذایی ارایه شده توسط دستفروشان خودداری نمود، یاد آور شد: عرضه مواد غذایی باید مطابق استانداردهای بهداشتی صورت بگیرد به طوری كه با توجه به شرایط آب و هوایی عرضه مواد غذایی در استان هرمزگان حساسیت خاصی را دارد.

"رازمند" افزود: مردم باید در هنگام خرید به شرایط نگهداری و تاریخ تولید و اتقضا مواد خوراكی دقت كنند.

مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت استان هرمزگان با اشاره به گرم شدن هوای استان ادامه داد: با توجه به گرم شدن هوا در استان هرمزگان بین 30 تا 40 درجه سانتی‌گراد، احتمال فساد مواد غذایی خارج از محدوده دمایی یخچالی و گرمخانه‌ای بسیار افزایش می‌یابد. 




بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ خرداد
کدخبر:4118منبع:باشگاه خبرنگارانتاریخ انتشار:۱۳۹۲ نوزدهم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4118.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر