با توجه به گرم شدن هوا در استان هرمزگان بین 30 تا 40 درجه سانتیگراد، احتمال فساد مواد غذایی خارج از محدوده دمایی یخچالی و گرمخانهای بسیار افزایش مییابد.
به گزارش لقمه، مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مركزبهداشت استان هرمزگان با اشاره به شرایط نامناسب مواد غذایی توسط دستفروشان گفت: یكی از مسایل مهم در بحث عرضه مواد غذایی، مسئله دستفروشان مواد غذایی هستند که متأسفانه هیچیک از ضوابط بهداشتی مورد تأیید وزارت بهداشت را رعایت نمی كنند و در شرایط کاملا غیراستاندارد و غیربهداشتی اقدام به تهیه و عرضه مواد غذایی به خصوص مواد غذایی فساد پذیر میکنند.
نواب رازمند با توصیه به اینكه باید از مصرف مواد غذایی ارایه شده توسط دستفروشان خودداری نمود، یاد آور شد: عرضه مواد غذایی باید مطابق استانداردهای بهداشتی صورت بگیرد به طوری كه با توجه به شرایط آب و هوایی عرضه مواد غذایی در استان هرمزگان حساسیت خاصی را دارد.
"رازمند" افزود: مردم باید در هنگام خرید به شرایط نگهداری و تاریخ تولید و اتقضا مواد خوراكی دقت كنند.
مدیرگروه بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت استان هرمزگان با اشاره به گرم شدن هوای استان ادامه داد: با توجه به گرم شدن هوا در استان هرمزگان بین 30 تا 40 درجه سانتیگراد، احتمال فساد مواد غذایی خارج از محدوده دمایی یخچالی و گرمخانهای بسیار افزایش مییابد.
بازگشت به صفحه نخست