در حالی که قیمت مرغ آماده طبخ در تهران کیلویی ۵۷۰۰ تا ۶۰۰۰ تومان است، رئیس انجمن صنفی مرغداران کشور از قیمت کیلویی ۵۲۵۰ تومان در کشتارگاه و ۵۴۰۰ تومان در میادین میوه و ترهبار خبر میدهد.
به گزارش لقمه، قیمت مرغ آماده طبخ در بازار تهران کیلویی 5700 تا 6000 تومان عرضه میشود که نسبت به یک ماه اخیر در هر کیلو 700 تا یک هزار تومان افزایش یافته است.
یکماه پیش که قیمت مرغ در بازار کیلویی 5000 تومان بود، تولیدکنندگان این قیمت را مناسب ندانسته و خواستار افزایش قیمت تا کیلویی 5700 تومان بودند.
بر اساس این گزارش شرکت پشتیبانی امور دام با خرید مرغ کیلویی 5300 تومان سعی در تعادل بازار و افزایش قیمت به نفع تولید کننده بود اما مدتی است قیمت مرغ این مرز را پشت سر گذاشته و با نزدیک شدن به ماه رمضان و افزایش تقاضا نگرانی از افزایش بیش از حد قیمت وجود دارد.
محمد یوسفی در پاسخ به اینکه چرا قیمت مرغ در بازار افزایش یافته است، گفت: قیمت افزایشی ندارد و قیمت مرغ زنده درب مرغداری از 10 روز پیش ثابت و کیلویی 3800 تومان است.
رئیس انجمن صنفی مرغداران کشور افزود: قیمت مرغ آماده طبخ نیز در میدان کشتارگاه بهمن کیلویی 5250 تومان و در میادین میوهوترهبار نیز کیلویی 5400 تومان است.
به نظر میرسد طبق رسم دیرین اشکال در توزیع و بازاررسانی به افزایش قیمت مرغ دامن زده است، تفاوت کیلویی 400 تومان تا 600 تومان از میادین تا مغازه بسیار زیاد است.
یوسفی درباره دلیل تفاوت قیمت تا 600 تومانی میادین میوه و ترهبار تا مغازه میگوید: آنها هم باید هزینههای خود را تامین کنند، مغازههای عمدهفروش که روزانه 2 تا 3 تن فروش د ارند، با سود کیلویی 20 تومان هم هزینههایشان تامین میشود، اما مغازهای که روزانه 200 کیلوگرم فروش دارد هزینههای اجاره، کارگری، حمل و نقل غیره با سود جزئی تامین نمیشود.
به هر حال تولید مرغ در کشور مازاد نیاز است و صادرات مرغ هم به کشورهای دیگر انجام میشود حتی شرکت پشتیبانی امور دام 70 هزار تن مرغ برای تنظیم بازار ماه رمضان ذخیرهسازی کرده است اما باید مسئولان تنظیم بازار بیش از این مراقب باشند تا مشکل ریشه دوانده توزیع و بازاررسانی نامناسب رشتههای آنها را پنبه نکند.
بازگشت به صفحه نخست