هندوانه در فصل گرما خیلی می چسبد و به همین دلیل طرز تهیه نوشیدنی این میوه پر طرفدار را آموزش می دهیم.
به گزارش لقمه، این دستور برای 8 الی 10 نفر کفایت می کند و در 20 دقیقه آماده می شود.
مواد لازم
• 1.5 کیلو هندوانه بدون تخم – خرد شده
• ¼ پیمانه برگ های تازه نعناع
• نصف پیمانه شکر
• نصف پیمانه آب
• نصف پیمانه آب لیموی تازه
• 4 تا 5 پیمانه لیموناد زنجبیلی
• برگ های ریز نعناع
طرز تهیه
1. هندوانه را داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم شود. برگ های نعناع را داخل کاسه بریزید و با قاشق چوبی برگ های نعناع را به همراه ¼ پیمانه شکر و ¼ پیمانه آب له کنید. آن را به مدت یک تا دو دقیقه در مایکروفر گرم کنید. با کمک قاشق سوراخ دار، برگ های نعناع را داخل مخلوط کن بریزید تا له شود. شکر در کاسه باقی بماند.
2. در کاسه شکر و آب، بقیه آب و شکر را اضافه کنید. در مایکروفر بگذارید تا زمانی که شکر در آب حل شود. روی آن را بپوشانید و خنک کنید.
3. برای سرو شربت آب و شکر با اسانس نعناع را به آب هندوانه اضافه کنید، آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. آب هندوانه را در لیوان بریزید و روی آن لیموناند زنجبیلی بریزید. روی آنها هم چند برگ ریز نعناع قرار دهید.
ارزش غذایی
• کالری: 125
• کربوهیدرات: 32 گرم
• قند: 29 گرم
• فیبر: 1 گرم
• پروتئین: 1 گرم
• ویتامین A: 548 میلی گرم
• ویتامین C: 13 میلی گرم
• سدیم: 12 میلی گرم
• پتاسیم: 143 میلی گرم
• کلسیم: 21 میلی گرم
• آهن: 1 گرم
بازگشت به صفحه نخست