تند غذا خوردن امکان ابتلا به دیابت را 2 برابر می‌کند


کسانی که غذای خود را سریع می‌خورند، 2 برابر بیش از سایرین دچار اختلال در هضم گلوکز می‌شوند که این اختلال پیش‌دیابت نام دارد.
لقمه: تحقیقات جدید دانشمندان ژاپنی نشان می‌دهد کسانی که غذای خود را سریع می‌خورند، 2 برابر بیش از سایرین دچار اختلال در هضم گلوکز می‌شوند. این اختلال پیش‌دیابت نام دارد.

بر اساس گزارش دی ان ای ایندیا، دیابت نوع 2 هنگامی رخ می‌دهد که انسولین کافی برای عملکرد درست بدن تولید نمی‌شود. انسولین گلوکز موجود در خون را به انرژی مورد نیاز سلول‌ها تبدیل می‌کند.

میزان گلوکز موجود در خون کسانی که دچار اختلال در هضم گلوکز (IGT) هستند، بالاتر از حد معمول است، اما این میزان به حدی بالا نیست که منجر به دیابت شود. با این حال در صورت عدم انجام اقدامات پیشگیری‌کننده، این اختلال می‌تواند فرد را به دیابت نوع 2 مبتلا کند.
 
در این تحقیق پس از مطالعه بر روی مولفه‌‌هایی مانند وزن، جنس، سن، پیشینه خانوادگی درباره دیابت، مصرف سیگار و نوشیدنی‌های الکلی، فشار خون و میزان کلسترول، غذا خوردن با سرعت بالا تنها عاملی بود که خطر «آی جی تی» را به میزان بالایی افزایش داد.

در تاریخ ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۲ مهر
کدخبر:416منبع:برناتاریخ انتشار:۱۳۹۰ دوازدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-416.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر