سیب از جمله میوههایی است که در همه فصلهای سال بین میوه ها دیده میشود و بنا بر تایید مورخان جزو نخستین میوههای شناخته شده است که از شمال اروپا به سایر نقاط دنیا صادر شد. سیب انواع مختلفی دارد که در ایران سیب گلاب،سیب شمیران، سیب زرد(لبنانی)و سیب سرخ مورد مصرف قرار میگیرد.
به گزارش لقمه، مریم مهرآزی متخصص تغذیه در مورد خواص تغذیهای سیب، گفت: سیب سرشار از ویتامینها مانند ویتامین A،B و ویتامین C، مواد معدنی مانند آهن، کلسیم منیزیم و پتاسیم و فیبر است که ترکیبات شیمیایی موجود در میوه سیب بر حسب نژادهای گوناگون آن متفاوت است.
وی با اشاره به اینکه خوردن یک عدد سیب در وعده ابتدایی روز می تواند در کارکرد دستگاه گوارش بسیار موثر باشد، افزود: در عین حال به دلیل نوع بافت سیب گاز زدن سیب سبب تقویت فک شده و نوعی مسواک طبیعی محسوب میشود چرا که اسیدهای موجود در سیب، باکتری موجود در دهان و در نهایت بوی بد دهان رااز بین میبرد و به نوعی ماده غذایی مانده در لابهلای دندانها را تمیز میکند.
به گفته این متخصص تغذیه آنهایی که مایلند پوستی شاداب داشته باشند یا از خشکی پوست رنج میبرند سیب را در وعده غذایی خود قرار دهند.
مهر آزی خاطرنشان کرد: برخی افراد به ویژه افراد مسن به دلیل مصرف بیرویه گوشت قرمز و غذاهای چرب دچار درد مفاصل و نقرس شوند که علاوه بر کاهش مصرف گوشت میتوانند سیب را در وعده غذایی خود جای دهند.
وی بر این نکته اشاره کرد که سیب خام یا پخته مانع تشکیل اسید اوریک در بدن میشود و پس از مصرف آن مقدار زیادی از اسیدهای بدن از طریق ادرار دفع میشود.
این متخصص تغذیه به آنهایی که کار فکری میکنند و به تمرکز نیاز دارند توصیه کرد تا خوردن سیب را فراموش نکنند چون سیب منبع خوبی برای تامین فسفر مغز است و در عین حال قند موجود در این میوه موجب انبساط عضلات منقبض میشود.
بیشتر: سلامت نیوز (تندرستی): تغذیه:سیب معجونی برای درمان بسیاری از دردها::.