این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند


همچنین میزان پتاسیم موجود در این میوه به میزان 240 میلی گرم عنوان کرد که می‌تواند برای بیماری‌های قلبی عروقی مناسب باشد.

به گزارش لقمه، طالبی(Cantaloupe) جزء دسته بندی میوه‌ها محسوب می‌شود و متعلق به خانواده کدو است.

طالبی معمولا به دو رنگ زرد یا سبز وجود دارد که رنگ زرد آن حاوی رنگدانه بتاکاروتن و رنگ سبز آن رنگدانه آلفا بتاکاروتن است که هر دوی آنها از پیش سازهای ویتامین A محسوب می‌شوند، به طوری که هر 100 گرم طالبی حاوی 180 معادل رتینول است.


این میوه حاوی 31 کیلوکالری انرژی بوده که 8 درصد آن را کربوهیدرات‌ها همراه با مقدار مناسبی فیبر خوراکی تشکیل می‌دهند.

همچنین میزان پتاسیم موجود در طالبی در حد متوسط به میزان 240 میلی گرم عنوان کرد که می‌تواند برای بیماری‌های قلبی - عروقی مناسب باشد.


از فواید مهم طالبی ویتامین "ث" موجود در این میوه قابل توجه است و حدود 37 گرم است که خود می‌تواند در پیشگیری از سرماخوردگی موثر باشد.


هریک لیوان از این میوه یک واحد محسوب می‌شود و می‌تواند به میزان دو تا چهار واحد در روز مصرف شود.


البته این مورد را باید توجه داشته باشید که مصرف زیاد طالبی می‌تواند مشکلاتی از جمله نفخ و ناراحتی گوارشی یا افزایش قند در افراد دچار دیابتی را ایجاد کند. 




بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد
کدخبر:4184منبع:parsine.comتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و چهارم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4184.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر