چه کسانی وقتی به رستوران می‌روند، سالاد نخورند!


یك سازمان پشتیبانی از مصرف كننده در آلمان هشدار داده افرادی كه سیستم ایمنی ضعیفی دارند باید دور مصرف سالادهای آماده را خط بكشند.

به گزارش لقمه، به گفته محققان این سازمان بیش از 50 درصد سالادهای موجود در رستوران ها به ویژه سالاد كاهو حاوی قارچ  هستند كه منجر به مشكلات گوارشی و روده ای می شود.

محققان همچنین توصیه می كنند به هیچ وجه نباید برگ گل ها به ویژه برگ كاهو را مصرف كرد زیرا در طولانی مدت سبب بروز مشكلات گوارشی فراوانی برای بدن می شود.







بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۶ خرداد
کدخبر:4206منبع:باشگاه خبرنگارانتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و ششم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4206.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر