افزایش سطح تری گلیسرید نشانهای از بیماری کبد چرب و مربوط به التهاب و دیابت است.
به گزارش
لقمه، محققان آمریکایی دریافتند که چند فنجان کاکائو داغ میتواند فرد را در برابر التهاب مرتبط با چاقی و دیابت محافظت کند.
«جاشوا لامبرت» استادیار علوم و صنایع غذایی در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا گفت: موشهایی که در یک رژیم غذایی با چربی بالا، کاکائو خورده بودند نسبت به موشهایی که از همان رژیم غذایی ولی فاقد کاکائو خورده بودند کمتر دچار التهاب و چاقی شدند.
لامبرت گفت: موشها معادل 10 قاشق غذاخوری پودر کاکائو در حدود 4 یا 5 فنجان کاکائوی داغ در طول یک دوره 10 هفتهای خوردند.
لامبرت افزود: میزان اثر چنان بود که مرا شگفتزده کرد، همان طور که ما انتظار داشتیم بر روی وزن اثر زیادی نداشت اما در خصوص کاهش چشمگیر التهاب و بیماری کبد چرب شگفت زده شدیم.
لامبرت و همکارانش گفتند که شاخصهای مختلفی از التهاب و دیابت در موشهایی که از مکمل های کاکائو تغذیه کرده بودند، نسبت به موشهایی که در رژیم غذایی بدون کاکائو داشتند، بسیار کمتر بود.
مکمل پودر کاکائو همچنین سطوح تری گلیسرید کبد را در موشها کمی بیش از 32 درصد کاهش داد.
این تحقیقات که در مجله اروپایی تغذیه منتشر شد، نشان داد که افزایش سطح تری گلیسرید نشانهای از بیماری کبد چرب و مربوط به التهاب و دیابت است.
بازگشت به صفحه نخست