روش تهیه رول خرما و گردو؛ شیرنی بعد از افطار


یکی از شیرینی هایی که می توانید به جای زولبیا و بامیه در ضیافت های افطار استفاده کنید، رول خرما و گردو است.

مواد اولیه:

شكر 100 گرم
روغن جامد یا كره 100 گرم
تخم‌مرغ سه عدد
مایه خمیر یك قاشق مرباخوری
وانیل 3/1 قاشق چایخوری
بیكینگ پودر یك قاشق مرباخوری
ماست نصف پیمانه
آرد به میزان لازم


مواد لازم میانی:

خرما بدون هسته 400 گرم
گردو خرد شده 300 گرم
دارچین به میزان لازم


مواد لازم برای رویه:

زرده تخم‌مرغ یك عدد
زعفران حل شده یك قاشق مرباخوری
شیر یك قاشق غذاخوری
پودر قند یك قاشق مرباخوری



طرز تهیه:

شكر و روغن را با همزن زده سپس تخم‌مرغ و مایه خمیر را اضافه می‌كنیم. بیكینگ‌پودر و وانیل را با ماست مخلوط كرده و به مواد قبلی می‌افزائیم. در آخر آرد را كم‌كم ریخته تا خمیری حاصل شود كه به دست نچسبد. خمیر را به مدت دو ساعت در جای نیمه گرم استراحت می‌دهیم تا حجمش دو برابر شود. سپس خمیر را روی سطح كار به صورت مستطیل باز می‌كنیم یك ردیف خرما و یك ردیف گردو و كمی دارچین ریخته و خمیر را رول می‌كنیم. روی آن را با مخلوط زرده تخم‌مرغ، شیر، پودر قند و زعفران آغشته می‌كنیم و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا پخته شود.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۹ مرداد
کدخبر:4215منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ نهم مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4215.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر