نحوه پخت جوجه کباب تابه ای


جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب جامعه ماست.

به گزارش لقمه، مواد لازم برای پخت جوجه کباب تابه ای به شرح زیر است:

مرغ 1 عدد، ریز خرد شده
نمک، فلفل و پودر سیر به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
پیاز 1 عدد، ریز سرخ شده
کره 20 گرم
فلفل دلمه 1 عدد متوسط، نگینی ریز شده (به دلخواه


طرز تهیه:
مرغ را پوست گرفته و خرد کنید ( گوشت مرغ همراه با استخوان خرد می‌شود )، سپس شسته و بگذارید آب آن کاملا خشک شود.

تکه های مرغ را در تابه مناسبی اما بدون روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، نمک، فلفل و پودر سیر را افزوده، در تابه را گذاشته تا با بخار خودش پخته شود.

پس از اینکه گوشت‌ها پخته شدند زعفران را اضافه کنید و بعد از اینکه آب جوجه‌ها کشیده شد کره را بیفزایید و اجازه دهید با کره تفت بخورد.

در صورت دلخواه پیاز داغ و فلفل دلمه را به مواد افزوده و بعد از چند بار هم زدن جوجه‌ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه با برنج یا نان سرو نمایید. 



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۸ خرداد
کدخبر:4217منبع:tebyan.net تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و هفتم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4217.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر