روش تهیه خورش قیمه بدون روغن


یک کاسه ماست خوری لپه را شسته، همراه یک کاسه ماست خوری سرپر گوشت قیمه ای در قابلمه می‌ریزیم.

به گزارش لقمه، با این مقدار مواد لازم به اندازه 4 بشقاب خورش خوری از ”‌خورش قیمه (gheimeh) بدون روغن “ خواهیم داشت.


یک عدد پیاز متوسط (معادل صد گرم)

یک کاسه ماست خوری لپه (معادل 200 گرم)

چهار عدد لیمو عمانی (معادل 20 گرم)

یک کاسه ماست خوری گوشت گوسفند یا گاو تکه شده (گوشت باید به قطعات ریز قیمه ای خرد شود. معادل 300 گرم گوشت)

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم، در صورت دلخواه یک چهارم قاشق چای خوری زعفران و دو قاشق غذاخوری گلاب

یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (معادل 40 گرم)


طرز تهیه:

یک کاسه ماست خوری لپه را شسته، همراه یک کاسه ماست خوری سرپر گوشت قیمه ای و پیاز خرد شده را در قابلمه می‌ریزیم، کمی نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به آن اضافه می‌کنیم و 3 الی 4 لیوان آب روی آن ریخته تا حدود دو ساعت با شعله کم بپزد.
خورش قیمه بدون روغن

یک قاشق غذاخوری رب گوجه و 4 عدد لیمو عمانی اضافه کرده تا حدود یک ساعت دیگر با شعله کم بپزد و خورش جا بیفتد. در صورت دلخواه می‌توان در آخر دو قاشق غذاخوری گلاب (برای طعم بهتر) اضافه کرد.
خورش قیمه بدون روغن

خورش آماده است. می‌توان از کمی سیب زمینی خلالی آماده، برای کنار خورش استفاده کرد.




بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۸ خرداد
کدخبر:4220منبع:تبیانتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و هشتم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4220.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر