دانشمندان یک ظرف میوه ساختهاند که به وسیله یک حسگر میتواند مواد شیمیایی آزاد شده از میوه را تشخیص دهد. وقتی این مواد شیمیایی که به آنها آنزیم گفته میشود، افزایش یابد محرکی برای فساد میوه باشد. سیستمی که دانشمندان آن را ساخته و ارائه دادهاند، میتواند به کاربر بگوید که اکنون زمان مصرف میوهها است، در غیر این صورت آنها فاسد خواهند شد.
به گزارش لقمه، این ظرف میوه از سوی یک دانشجوی طراحی از دانشگاه برونل لندن به نام جانگیت چوزا طراحی شده است.
طراحی این ظرف میوه با الهام از آماری صورت گرفته که نشان میدهد سالانه صدها کیلو میوه از هر خانه در بریتانیا دور ریخته میشود.
دستگاه چوزا فقط یکی از دستگاههایی است که امسال در نمایشگاه مهندسی و طراحی دانشگاه برونل به نمایش گذاشته شده است.
این نمایشگاه از پنجشنبه 23 خرداد آغاز شده و تا یکشنبه 26 خرداد ادامه دارد.
بازگشت به صفحه نخست