از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید


سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد گوگردی است و داری اثرات بسیارمتنوعی ازجمله اثرات ضد میكروبی ،ضدقارچ ، ضد ویروس ، ضد سرطان،كاهندهفشار خون،كاهنده چربی خون،كاهنده كلسترول،كاهش دهنده چسبندگی پلاكتهاست.

به گزارش لقمه، مهندس سارا حكیم كارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشكی البرز گفت: به دلیل اینكه خواص اصلی سیر مربوط به مواد گوگردی آن است كه دراثرحرارت كم تبخیر می شوند، بر همین اساس خواص دارویی سیر پخته وسرخ شده به مراتب كمتر از سیر خام است.


حكیم با اشاره به اینكه یكی از اثرات بسیار مهم سیر محافظت از سیستم قلبی است افزود: چسبندگی پلاكتها یكی از عوامل اصلی امراض قلبی ،حمله ها و تنگی وت صلب شرایین است و تحقیقات نشان داده چسبندگی پلاكتها در در آن دسته از افرادی كه بطور مداوم مصرف كننده سیرهستند، بطور چشمگیری كاهش می یابد.


حكیم در پایان خاطر نشان كرد: افرادی كه از داروهای قلبی استفاده میكنند و یا اینكه دارای حساسیت دارویی هستند، بهتر است قبل از مصرف سیر با پزشك خود مشورت كنند زیرا مصرف همزمان سیر با دارو می تواند باعث بروز مشكلاتی در بدن شود. 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ خرداد
کدخبر:4229منبع:باشگاه خبرنگاران تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و نهم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4229.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر