مصرف بیش از حد تخم مرغ، بیماری هایی از قبیل سرطان پروستات، سرطان سینه و اندومتریوم در خانمها، سرطان دستگاه گوارش و بیماری های قلبی و عروقی را زمینه سازی میکند.
لقمه: «محمد رضا وفا» کارشناس تغذیه در خصوص مصرف تخم مرغ برای افراد خاطرنشان کرد: مهمترین مستندات و شواهدی که وجود دارد گواه بر این است که افراد، کودکان و نوجوانان سالم که مشکلی از نظر جسمی ندارند، می توانند برای بهبود رشد خود، تخم مرغ را به صورت روزانه در وعده غذایی خود بگنجانند.
وی در این زمینه گفت: تخم مرغ سالم، تازه و ترجیحاً آبپز می تواند تغذیه ای مفید و سالم برای افراد باشد. طبیعتاً به خاطر اینکه خیلی از خوراکی ها از جمله تخم مرغ هم مقدار اسید چرب اشباع و هم مقدار کلسترول آن خیلی بالا است، برای خیلی از افرادی که به بیماری هایی از جمله بالا بودن کلستول و چربی خون، افزایش وزن و چاقی و یا بیماری های متابولیک مبتلا هستند، مصرف آن محدود می شود که در این افراد باید کنترل شود.
وفا، در ادامه گفت: تغذیه، دانش تعادل است و نه تنها در تخم مرغ، بلکه در مصرف تمام خوراکی هایی که حاوی چربی های مضر و منبع کلسترول هستند، باید دقت شود و نیز کسانی که در معرض خطر هستند، مصرف خوراکی هایی از قبیل: چربی های حیوانی و گوشت قرمز را بایستی با دقت و توجه بیشتری استفاده کنند.
وی در پایان بیان کرد: آنچه که شواهد نشان می دهد حاکی از این است که مصرف بیش از حد آن، بیماری هایی از قبیل: سرطان پروستات، سرطان سینه و اندومتریوم در خانمها، سرطان دستگاه گوارش و بیماری های قلبی و عروقی را زمینه سازی میکند.