مهمترین ویتامین های مکمل برای حفظ سلامت بدن


با این حال، بسیاری ازمردم به اندازۀ نیاز بدنشان مواد مغذی مصرف نمی کنند. اینجاست که نقش مکملهای ویتامین پر رنگ می شود.
به گزارش لقمه، همه میدانیم که مصرف انواع ویتامین برای حفظ سلامت بدن مهم است. تلاش اغلب ما بر این است که ازطریق رژیم غذایی روزانۀ خود این ویتامین ها را به بدنمان برسانیم. به همین دلیل یک رژیم غذایی خوب را حاوی انواع میوه، سبزیجات، گوشت وپروتئین می دانیم.

با این حال، بسیاری ازمردم به اندازۀ نیاز بدنشان مواد مغذی مصرف نمی کنند. اینجاست که نقش مکملهای ویتامین پر رنگ می شود. این مکملها شکافی را که رژیم غذایی اشتباه ایجاد می کند، پر می کنند. شاید بسیاری از شما نمی دانید کدام ویتامین ها را باید مصرف کنید ، به همین دلیل در این مقاله لیستی از مهمترین مکمل ها و نقشی را که در بدن به عهده دارند، برایتان روشن کرده ایم.

ویتامین B-12

B12 ویتامینی محلول درآب است که برای عملکرد طبیعی سیستم عصبی ضروری است. کمبود ویتامینB-12، باعث می شود احساس خستگی وافسردگی کنید وتا حدی دچار فراموشی شوید. B12 به شکل قرص های معمولی در بازار موجود است. با این حال، بسیاری ازمردم شکل مایع یاجوشان آن را ترجیح می دهند .همۀ اشکال این محصول به سرعت جذب و باعث بالا رفتن انرژی می شوند.

ویتامین C

ویتامین C از مهمترین ومفیدترین ویتامینهاست واثرات فوق العاده ای بر بدن شما دارد،مانند: تعدیل هورمونهای استرس زا، کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ازجمله سرطان سینه، تقویت سیستم ایمنی وکمک به جذب آهن. متاسفانه C، ویتامین ضعیفی است که به راحتی با اکسیژن شکسته می شود. یعنی حتی با رعایت یک رژیم غذایی درست، مقدارکمی ازاین ویتامین جذب می شود. بنابراین استفاده ازمکمل های آن ضروریست.

ویتامین D

هنگامیکه ما درمقابل نورخورشید هستیم، ویتامین D تولید می شود. پس فقط در صورتی که شما زیاد پیک نیک بروید یا وقت زیادی را در خارج از خانه صرف کنید با کمبود این ویتامین مواجه نیستید. در غیر این صورت قطعاً با این مشکل دست به گریبانید. درحقیقت اکثر مردم به خاطر خانه ماندن در گرما و استفاده از کرمهای ضدآفتاب در تابستان و بیرون نرفتن در روزهای سرد زمستان از کمبود ویتامین D رنج می برند. این ویتامین میزان کلسیم را در بدن کنترل می کند و کلسیم به نوبۀ خود به عملکرد صحیح سیستم عصبی و ایمنی کمک می کند. بنابراین کمبود ویتامین Dباعث دردهای استخوانی و خستگی عضلانی می شود. خطرابتلا به انواع عفونت، سرطان، دیابت ومرگ ومیر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی را افزایش می دهد. 

بازگشت به صفحه نخست
در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
کدخبر:4257منبع:مجله پزشکی مادر تاریخ انتشار:۱۳۹۲ اول تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4257.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر