سالمون یکی از انواع ماهی است که یکی از منابع امگا 3 نیز است.
مواد لازم
• 400 گرم فیله سالمون بی ستخوان
• دو پیمانه خامه ترش و پوره سیب زمینی با پودر پیاز
• نصف پیمانه پودر نان خشک یا نان باگت
• 3 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
• 140 گرم سالاد کاهو و کلم
• نصف پیمانه سس سالاد
طرز تهیه
1.سالمون را داخل تابه پیرکس قرار دهید. روی آن را سلفون بکشید. ظرف را داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد به مدت 2.5 تا 3.5 دقیقه بپزید تا ماهی نرم و پخته شود. در یک کاسه، سالمون، سیب زمینی، پودر نان خشک و شوید را با هم مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را به شکل کتلت درآورید و هر کدام را 3 تا دقیقه بپزید تا طلایی شود.
2.سالاد سبزیجات را در ظرف بریزید و کتلت های سالمون را روی آنها قرار دهید و با سس سالاد سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست