نوشیدن چه شیرهایی موجب سرطان کبد می‌شود + فایل صوتی


دکتر آراسب دباغ مقدم گفت: شیر دام‌هایی که نان کپک زده می‌خورند موجب سرطان کبد می‌شود.

لقمه: «دکتر آراسب دباغ‌مقدم» کارشناس صنایع غذایی گفت: عدم نگهداری مناسب نان، باعث می‌شود که به‌سرعت دچار ماندگی و کهنگی شود و در نتیجه قابل خوردن نباشد. نان کپک زده سمی موسوم به آفلاتوکسین تولید می‌کند که در مراحل بعدی، این سم وارد شیر دام‌ها شده و در نتیجه همین سم به همراه شیر - حتی شیر پاستوریزه و استریلیزه - وارد بدن ما می‌شود و عوارضی چون سرطان کبد ایجاد می‌کند.

وی اضافه کرد: در مرحله بعد، مردم مجبور می‌شوند قسمت اعظم نان مانده را دور بریزند که گاهی همین نان مانده به «نان‌خشکی‌ها» فروخته می‌شود، که این کار هم ضررهای خاص خود را دارد.

کارشناس صنایع غذایی در خصوص مضرات فروش نان مانده به «نان‌خشکی‌ها»، تاکید کرد: «نان‌خشکی‌ها»، نان‌های مانده را به شکل نامناسب و غیر اصولی در یکجا جمع می‌کنند و در نتیجه نان‌ها کپک می‌زند و این نان کپک‌زده، بعد، به دامداری‌هایی برای استفاده به عنوان خوراک دام فروخته می‌شود. نان کپک زده بعدها سمی موسوم به آفلاتوکسین تولید می‌کند.

وی افزود: در مراحل بعدی، این سم وارد شیر دام‌ها شده و در نتیجه همین سم به همراه شیر - حتی شیر پاستوریزه و استریلیزه - وارد بدن ما می‌شود و عوارضی ایجاد می‌کند که سرطان کبد از جمله این عوارض است.


در تاریخ ۱۳۹۰ يکشنبه ۱۷ مهر
کدخبر:427منبع:ایصداتاریخ انتشار:۱۳۹۰ هفدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-427.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر