رییس اتحادیه دل و جگر و قلوه گفت: برای کاهش قیمت ها دولت به جای گوشت خالص دام زنده وارد کند.
به گزارش لقمه، مرتضی حسن خانی، در گفتگویی با بیان اینکه نرخ دل و جگر نسبت به سال گذشته حداقل 2 برابر شده است اظهار داشت: ما با مشکل کمبود دام مواجه هستیم و این امر باعث افزایش نرخ این محصولات شده است.
وی ادامه داد: اگر دولت اقدام به واردات دام زنده به جای گوشت خالص کند هم به صرفه تر است و هم باعث اشتغال خواهد شد.
حسن خانی با اشاره به نرخ جگر گفت: هم اکنون نرخ جگر گوسفندی هر کیلو 30 هزار تومان و جگر گوساله هر کیلو 26 هزار تومان است که نسبت به سال گذشته رشد چشم گیری داشته است و استقبال مردم هم از خرید این محصول کاهش داشته است.
وی در خاتمه افزود: به نظر می رسد بدلیل زیاندهی که در واردات دام زنده به واسطه تلفات دارد دولت ترجیح می دهد گوشت خالص وارد کند.
بازگشت به صفحه نخست