گروهی از محققان آلاسکایی نوعی سیب زمینی را کشت دادند که پوست آن به رنگ قرمز و گوشت آن به رنگ زرد طلایی است.
لقمه: محققان دانشگاه "فیربنکس" آلاسکا معتقدند که این سیب زمینی رنگی می تواند بسیار معروف شود و سود سرشاری را نصیب ایالتی کند که در بخش کشاورزی شهرت چندانی ندارد.
«کارل لوئیس» رئیس دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه فیربنکس در خصوص توسعه این سیب زمینی اظهار کرد: این چیزی است که برای سرآشپزها و برای مردم بسیار خوشایند است و بنابراین امیدواریم که برای خریداران و پرورش دهندگان نیز خوشایند باشند. به ویژه که این سیب زمینی در فصول کوتاه ما عمل می آید.
محققان بیش از 100 سال است که گندم، علوفه و سبزیجاتی را که می توانند در آلاسکا به عمل آیند توسعه داده اند. یکی از این مزارع در سال 1915 به دانشگاه آلاسکا تبدیل شد.