با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید


چندی پیش دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند این راز بزرگ را حل کنند که چرا مردم بعضی کشورها بیشتر برنده جایزه نوبل می‌شوند.

به گزارش لقمه، بعد از مطالعه روی 22 کشور آنها متوجه شدند، کشورهایی که مردم آن به میزان زیادی شیر و محصولات لبنی مصرف می‌کنند، بیشتر از مناطق دیگر جهان برنده این جایزه بسیار ارزشمند می‌شوند. سال گذشته هم تحقیقاتی در نشریات پزشکی انگلستان به چاپ رسیده بود که ادعا می‌کرد رابطه معناداری بین مصرف شکلات در بین مردم یک کشور و تعداد جایزه‌های نوبل که دانشمندان آن کشور برنده شده‌اند، وجود دارد.


به نظر می‌رسد وجود مقادیر زیاد فلاونوئیدها در شکلات باعث افزایش قدرت مغز و توانایی تجزیه و تحلیل آن می‌شود. همان‌طور که می‌دانید شیر یکی از مواد اصلی تشکیل‌دهنده شکلات است، بنابراین می‌توان گفت مصرف زیاد مواد لبنی است که می‌تواند به افزایش بهره هوشی کودکان و جوانان کمک کند، برای مثال کشور سوئد نسبت به جمعیت 10 میلیونی خود دارای بیشترین تعداد جایزه نوبل است. در عین حال مردم این کشور بیشترین مصرف سرانه شیر در جهان را دارند، به طوری که هر سوئدی در هر سال 340 کیلوگرم شیر و محصولات لبنی مصرف می‌کند.


مردم کشور سوئیس هم دارای مصرف سرانه 300 کیلوگرم شیر در سال هستند و مانند سوئدی‌ها تعداد زیادی از جوایز نوبل را از آن خود کرده‌اند. در عوض کشور چین کمترین تعداد جایزه نوبل را به نسبت جمعیت خود به دست آورده و در عین حال کمترین مصرف سرانه شیر را در بین کشورهای مطالعه شده به خود اختصاص داده است. مردم این کشور هر سال کمتر از 25 کیلوگرم شیر در سال مصرف می‌کنند. 


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ جمعه ۷ تير
کدخبر:4332منبع:salamatnews.comتاریخ انتشار:۱۳۹۲ هفتم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4332.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر