گوشت میگو از نقطه نظر پروتئین بسیار غنی و نسبت به گوشت دام های کشتاری دارای میزان پروتئین بیشتری است، به همین علت بهتر است آن را کباب کرده و میل کنید.
لقمه: گوشت میگو از نقطه نظر پروتئین بسیار غنی و نسبت به گوشت دام های کشتاری دارای میزان پروتئین بیشتری است. مزیت دیگر گوشت میگو بالا بودن میزان املاح و به خصوص کلسیم و فسفر آن است، میزان فسفر و کلسیم آن نسبت به گوشت دام های کشتاری بسیار قابل توجه است. با توجه به این نکته که ارزش غذایی گوشتهای مختلف در درجه اول مربوط به میزان پروتئین و املاح آن(خصوصاً فسفر) است، گوشت میگو از این نقطه نظر دارای کیفیتی ممتاز است. گرچه ارزش حیاتی گوشت های قرمز از نظر تامین اسیدهای آمینه لازم، بیشتر از سایر گوشتها است ولی از نقطه نظر تامین پروتئین غذایی، بخصوص پروتئین حیوانی و با در نظر گرفتن میزان صید میگو و امکان توسعه و تکثیر این محصول در دریای جنوب بایستی توجه خاص به این محصول با ارزش مبذول شود.
مواد لازم:
گشنیز خرد شده 3 قاشق سوپخوری
آویشن خرد شده 1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
سیر خرد شده 3 حبه
نمك و فلفل به میزان لازم
آب لیمو 2/1 پیمانه
روغن زیتون 4قاشق سوپخوری
میگو بزرگ پاك كرده 24 عدد
برگ بو 8 عدد
فلفل دلمه ای مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
گشنیز، آویشن، جعفری، سیرخرد شده را در یك كاسه می ریزیم. نمك، فلفل، آبلیمو، روغن زیتون را به آن اضافه كرده و تمام مواد را مخلوط می كنیم.
سپس میگوها را حداقل 6 ساعت و ترجیحاً یك شب در این سس در یخچال قرار داده ایم، تا كاملاً مزه دار شود را به سیخ می کشیم. بهتر است هر 6 میگو را داخل یك سیخ قرار داده به طوری كه بین هر 2 میگو یك برگ بو و فلفل دلمه ای سبز و رنگی قرار دهیم.
سپس در طبقه بالای فر(زیر گریل) یا روی باربیكیو می گذاریم تا پخته شود. حداكثر زمان طبخ به صورت كبابی برای میگو 5 دقیقه است.
برای تزیین ایننوع از کباب، به جز فلفل دلمه ای رنگی، می توانید از تمام انواع سبزیجات استفاده کنید.