نکاتی برای تهیه استیک یا بیفتک در منزل


برای تهیه استیک یا بیفتک در منزل نکاتی لازم است رعایت شود تا غذای خوشمزه تر تولید شود.

گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .



گوشت سفت و چغر : مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید. مدت 2 ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.



استیک یا بیفتک: فقط کافی است مخلوط از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.


مرغ ناپز: اگر می خواهید یک مرغ پیر را بپزید, قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید, علاوه بر آنکه گوشت آن نرم خواهد شد طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت! برای آنکه گوشت های سفت یا برخی از مرغهای دیرپز, زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده اید قرار دهید. اگر هنگام پختن گوشت های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید زودتر خواهد پخت .



نکاتی برای پخت استیک و نحوه زدن برش استیک

برش استاندارد استیک فیله

200 تا 250 گرم از مغز فیله گوساله بودن چربی افقی برش داده عمودی کوبیده شود تا بافت گوشت از بین رفته برای برش آسان باشد نحوه خواباندن استیک بعد از برش و کوبیدن در ظرفی استیل قرار دهید. با روغن مایع نمک فلفل پیاز خرد شده فلفل دلمه ادویه بمدت 12 ساعت در یخجال قرار داده تا کاملا مزه دار شده و قابل استفاد شود.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۰ تير
کدخبر:4350منبع:سورانتاریخ انتشار:۱۳۹۲ دهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4350.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر