طرز تهیه کباب کوبیده مرغ به شیوه اصیل ایرانی


کباب کوبیده مرغ نیز همچون کوبیده گوشت قرمز خوشمزه است و طرفداران بسیاری دارد.

به گزارش لقمه، از آنجایی که کباب کوبیده بسیار مورد علاقه مردم ایران است، می توان به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز برای تهیه کباب کوبیده نیز استفاده کرد.

مواد اولیه:

سینه‌مرغ و پیاز یك عدد
فلفل دلمه‌ای سبز نصف عدد
آرد سویا دو قاشق غذاخوری
زعفران نصف قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شده یك قاشق مرباخوری
آبلیمو به میزان لازم
كره، نمك و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه:

سینه‌مرغ را چرخ می‌كنیم. پیاز را رنده كرده آب آن را می‌گیریم و با گوشت مخلوط می‌كنیم. فلفل دلمه‌ای را ساطوری كرده به همراه نمك، فلفل و زنجبیل به گوشت افزوده و ورز می‌دهیم. مقدار كمی از زعفران دم كرده و آرد سویا را نیز می‌افزاییم و مجددا به ورز دادن ادامه می‌دهیم. مواد را داخل یخچال به مدت دو ساعت قرار می‌دهیم تا مزه‌دار شود.

شیوه اول پخت: روش اول پخت این کباب به دلیل اینکه گوشت مرغ نرم و حساس است، کمی مشکل است. برای کباب کردن این نوع کوبیده، برای کسی که قلق کباب کردن را می داند مشکلی ندارد، اما باید احتیاط کنید و حواس تان را جمع کنید که ذغال داغ آن را به سرعت نسوزاند.

شیوه دوم پخت: قسمت گریل فر را روشن می‌‌كنیم تا داخل فر گرم شود، سپس درون سینی فر فویل كشیده و گوشت را روی آن پهن می‌كنیم تا صاف و یك‌دست شود. با كمك قلم‌مو روی مواد زعفران مالیده و با كاردك روی گوشت خطوطی را به شكل دلخواه ایجاد می‌كنیم. البته قبل از این‌كه سینی را داخل فر بگذاریم كره را تكه‌تكه كرده و روی مواد قرار می‌دهیم. سینی را در بالاترین طبقه فر به مدت 15 دقیقه می‌‌گذاریم.




بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير
کدخبر:4352منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ هفدهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4352.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر